Σύλληψη οδοντιάτρου που δεν έκοβε αποδείξεις

Σύλληψη οδοντιάτρου που δεν έκοβε αποδείξεις Facebook Twitter
8

51χρονος οδοντίατρος συνελήφθη για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας, καθώς καταγγέλθηκε από ασθενή του ότι δεν έκοψε απόδειξη για ποσό άνω των 200 ευρώ που του είχε καταβάλει.

Όπως κατήγγειλε ο ασθενής, ο οδοντίατρος, ο οποίος διατηρεί ιατρείο σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής, δεν του χορήγησε καμία απόδειξη για ιατρικές υπηρεσίες που του παρείχε κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθεί και η αρμόδια ΔΟΥ για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ναι, εκτός αν ήταν στημένη η δουλειά. Αν πχ του ζήτησε να κάνουν τις εργασίες με λιγότερα χωρίς απόδειξη και μετά τον κατήγγειλε γιατί πχ δεν του άρεσε το αποτέλεσμα.
Ευτυχώς έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να μας προστατέψει από το φασιστικό κράτος:"...τέλος στο αυτόφωρο για οφειλές προς το δημόσιο"(πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ)
Μπράβο στον ασθενή που προχώρησε στην καταγγελία - και μακάρι όλοι οι πολίτες να έπαιρναν πιο σοβαρά τέτοιου είδους περιστατικά.Το πρόβλημα της οικονομίας δεν σώζεται με επιχορηγήσεις και κονδύλια απ' την ΕΕ, σώζεται με την υπευθυνότητα των επαγγελματιών και την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία. Γιατί όταν απαιτείς κράτος δικαίου πρέπει να είσαι και συ δίκαιος απέναντί του.
Μην ξεχνάμε οτι το κράτος φτιάχνετε απ' τους πολίτες. Όταν οι ίδιοι είναι διεφθαρμένοι και άδικοι, σίγουρα και οι αντιπρόσωποι που θα εκλέξουν στο κοινοβούλιο θα είναι και οι ίδιοι διεφθαρμένοι και άδικοι.Αν η κοινωνία ήταν δίκαιη, και ο κάθε ένας μας μεμονωμένα, τότε η αντανάκλαση θα φαινόταν και πάνω στους νόμους και στη φορολόγηση.