Στάσεις εργασίας αύριο σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ

Στάσεις εργασίας αύριο σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ Facebook Twitter
5

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τρίτη οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ΗΣΑΠ και το τραμ. Συγκεκριμένα, οι συρμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί ενώ το τραμ δεν θα λειτουργεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00.

Οι εργαζόμενοι ζητούν κάλυψη των κενών θέσεων εργασίας μέσω της επιστροφής των απολυμένων και μεταταγμένων συναδέλφων τους.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτά είναι. Τιμωρούμε τον κοσμάκη χρονιάρες μέρες επειδή μπορούμε. Όσο για τους έρμους τους μαγαζάτορες που περιμένουν αυτές τις μέρες ν'ανασάνουν λίγο, να πάνε να πνιγούν. Αυτό το σύστημα που μας οδήγησε στην χρεοκοπία, από τον πρωθυπουργό ως τον τελευταίο υπάλληλο, αρνείται πεισματικά να πεθάνει.
Εντάξει δεν είναι καν ώρες που είναι ανοιχτά τα καταστήματα. Ούτε εγώ θεωρώ την απεργία ως την καλύτερη λύση (μόνο ως εσχατη μπορώ να την δω) αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δημιουργούν πρόβλημα.. Τουλάχιστον όχι σε αυτά που αναφέρεις.
Ο κοσμάκης για δεν συμπαραστέκεται;Έτσι ρε παιδάκι μου να δω ας πούμε μια αλληλεγγύη για μια φορά σε απεργούς άλλου κλάδου από τον «κοσμάκη».Βαράτε ελεύθερα τώρα.
Ζητανε να γυρισουν πισω βυσματα που απολυθηκαν και να πληρωνονται απο τους φορους του κοσμακη. Ο κοσμακης δεν εχει ουτε μισο λογο να συμπαρασταθει. Ειναι ο εργοδοτης της υποθεσης.