Kαραμπόλα 35 οχημάτων στην Αθηνών Λαμίας - Μια γυναίκα νεκρή

Kαραμπόλα 35 οχημάτων στην Αθηνών Λαμίας - Μια γυναίκα νεκρή Facebook Twitter
2

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 7:00΄το απόγευμα στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, κοντά στο Σχηματάρι.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια νεκρή γυναίκα και αρκετούς τραυματίες εκ των οποίων δυο είναι σοβαρά ενώ στο τροχαίο φέρεται να έχουν εμπλακεί 35 οχήματα.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της τροχαίας για τον απεγκλωβισμό όλων των επιβατών ενώ όπως αναφέρεται ανάμεσά τους υπάρχουν και δύο βαριά τραυματισμένοι οι οποίοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η εθνική οδός παραμένει κλειστή στο ύψος του 61ου χιλιομέτρου και η κυκλοφορία εκτρέπεται προς τον παράδρομο.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
6 μήνες γίνονται έργα και ακόμη δεν έχουν τελειώσει.. δυστυχώς ο συνδυασμός της μειωμένης ορατότητας λόγω βροχής και της ολισθηρότητας του σκαμμένου οδοστρώματος οδήγησαν στο δυστύχημα. Ας αναπαυτεί η γυναίκα, να αναρρώσουν οι τραυματίες και ας μάθουμε επιτέλους από τα λάθη μας..
Όντως 6 μήνες. Περνάω κάθε μέρα απο το σημείο, όμως εγω βλέπω καθημερινή αλλαγή στα έργα εκτός απο το τελευταίο διάστημα που λόγω καιρικών συνθηκών δεν μπορούν να προχωρήσουν. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω άμα θα μπορούσαν τα έργα να προχωρήσουν πιο γρήγορα, πιθανότατα ναι. Το οδόστρωμα είναι όντως κακό. Όμως, η σηματοδότηση στο σημείο είναι επαρκής. Υπάρχει προυδοποίηση και στην άνοδο και στην κάθοδο αρκετά εκατοντάδες μέτρα πριν το σημείο (επειδή ακούστηκε έντοντα οτι δεν υπάρχει σηματοδότηση). Και επειδή όπως σου είπα περνάω κάθε μέρα απο εκεί (πρωί- βράδυ) αυτό το οποίο βλέπω είναι πως οι οδηγοί κατά πλειοψηφία δεν υπακούν στους κανόνες οδικής συμπεριφοράς, δεν μειώνουν ταχύτητα και ειδικά αυτές τις μέρες που ο καιρός έιναι άθλιος η οδική συμπεριφορά ορισμένων δεν έχει αλλάξει καθόλου.