ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό


VIDEO-ΣΦΑΙΡΕΣ από realmedialive
2

 

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό Facebook Twitter

Ενοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Ψυχικό πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Οι ένοπλοι πυροβόλησαν από απόσταση περίπου 40 μέτρων με καλάσνικοφ περνώντας μπροστά από την πρεσβεία πάνω σε μηχανές. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ενώ από το σημείο η αστυνομία έχει μαζέψει  54 κάλυκες.

Επίθεση με καλάσνικοφ στην πρεσβεία του Ισραήλ στο Ψυχικό Facebook Twitter
Το κτίριο της Ισραηλινής πρεσβείας στη συμβολή των Λεωφόρων Κηφισίας και Κατεχάκη, στο Ψυχικό, στην Αθήνα, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014.Ένοπλη επίθεση κατά της πρεσβείας του Ισραήλ στο Ψυχικό, πραγματοποίησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ήταν από καλάσνικοφ και οι αστυνομικοί έχουν μαζέψει από το σημείο κάλυκες, ενώ ο χώρος γύρω από την πρεσβεία παραμένει αποκλεισμένος. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής συλλέγει το υλικό το οποίο θα μεταφερθεί στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ ενώ θα εξεταστεί και το υλικό από τις κάμερες τις περιοχής. Αναμένεται η βαλλιστική εξέταση η οποία θα δείξει αν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε συνδέεται με κάποια οργάνωση.

Κλειστός είναι ο δρόμος που στρίβει από την Κηφισίας και οδηγεί στο Πολύγωνο, όπως και η Κατεχάκη προς την Κηφισίας.

 Σύμφωνα με πληροφορίες η επίθεση έχει ομοιότητες με την επίθεση πριν από ένα χρονο με καλάσνικοφ στην οικία του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι. Την ευθύνη τότε είχε αναλάβει η «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών», που είχε αναλάβει και την ευθύνη για την επίθεση στα γραφέια της Ν.Δ. στη Συγγρού.



Ελλάδα
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια