Οι Σύροι πρόσφυγες αντιδρούν στην απομάκρυνση των άρρωστων γυναικόπαιδων

Οι Σύροι πρόσφυγες αντιδρούν στην απομάκρυνση των άρρωστων γυναικόπαιδων Facebook Twitter
3

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στην πλατεία Συντάγματος, καθώς οι Σύροι πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί διαμαρτύρονται για την απόφαση να απομακρυνθούν παιδιά και γυναίκες που η υγεία τους είναι σε άσχημη κατάσταση και να μεταφερθούν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.


Στο σημείο βρίσκεται λεωφορείο του δήμου αλλά  και ο γενικός γραμματέας μετανάστευσης του υπουργείου Εσωτερικών, Άγγελος Συρίγος.

«Έχουμε μια ομάδα που παρασύρεται από ακραίες οργανώσεις που έκαναν την Υπατία (όταν εκατοντάδες μετανάστες έκαναν πολυήμερη απεργία πείνας στο κτίριο) , άλλα και από κυκλώματα που χάνουν χρήματα» κατήγγειλε ο γγ. Εσωτερικών Άγγελος Συρίγος.


Οι ίδιοι οι άνθρωποι που πρόκειται να μεταφερθούν αρνούνται αυτή την κίνηση λέγοντας «ή όλοι ή κανείς».

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
με θλίβει το ότι το σχόλιο σου έχει 46 ΝΑΙ. εύχομαι να μην έρθεις ποτέ στην θέση τους, γιατί ανίδεοι και άνθρωποι -χαμηλού επιπέδου- σαν εσένα δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα για να σε βοηθήσουν. Αντιθέτως, θα σε περιγελάσουν. Είναι πολιτικοί πρόσφυγες, πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει το ρατσιστικό μυαλό σας? και εσύ λες να πάνε πίσω και δεν ντρέπεσαι?