Έκοψαν το ρεύμα στο «Silver Alert»

Έκοψαν το ρεύμα στο «Silver Alert» Facebook Twitter
6

Σίγησε για λίγο η γραμμή «Silver Alert» καθώς συνεργείο της ΔΕΗ έκοψε το πρωί της Τρίτης το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του Προγράμματος Ειδοποίησης των Πολιτών σε Περιστατικά Εξαφάνισης Ηλικιωμένων, λόγω χρέους 8 χιλιάδων ευρώ.

Τελικά, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η Γραμμή άρχισε να λειτουργεί και πάλι του προέδρου της ΔΕΗ, ο οποίος έδωσε ολιγοήμερη προθεσμία στη «Γραμμή Ζωής» για να εξοφλήσει το χρέος.

Η υπεύθυνη της υπηρεσίας τονίζει πάντως ότι η διακοπή στην παροχή ρεύματος είναι το αποκορύφωμα των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ΜΚΟ εξαιτίας της δραματικής μείωσης των δωρεών εταιρειών και πολιτών.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα «Silver Alert» λειτουργεί εδώ και 43 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων έχει προχωρήσει σε 234 δημοσιοποιήσεις συναγερμών, 192 ευρέσεις εξαφανισθέντων ηλικιωμένων και 19 εντοπισμούς οικογενειακού περιβάλλοντος για ηλικιωμένους «αγνώστων στοιχείων» που είχαν βρεθεί περιπλανώμενοι.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Έτσι μπράβο η κρατική ΔΕΗ συνεχίζει το φιλάνθρωπο έργο της πάντα δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του. Απόλυτη επιβεβαίωση ότι δεν χρειαζόμαστε ιδιωτικοποίηση της ενέργειας.