«Τα παιδιά είπαν ότι τους χτύπησαν, δεν βρήκα 20ευρω»

«Τα παιδιά είπαν ότι τους χτύπησαν, δεν βρήκα 20ευρω» Facebook Twitter
5

Επιβεβαιώνει το περιστατικό του ξυλοδαρμού από τα ΜΑΤ του υπαλλήλου, ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου στα Εξάρχεια, δίνοντας τη δική του εκδοχή.  

Μιλώντας στο Ποντίκι ο ιδιοκτήτης Γιάννης Μάκος λέει ότι, τα δύο παιδιά (που σημειώνει ότι δεν είναι υπάλληλοι αλλά τον βοηθούν συχνά) του είπαν ότι χτυπήθηκαν από τους αστυνομικούς, ενώ επιβεβαιώνει ότι έλειπαν κάποια νερά και υποστηρίζει ότι δεν βρήκε το 20ευρώ που υποστηρίζουν οι αστυνομικοί ότι άφησαν για τα νερά.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κοιτάξε δεν θα υποστηρίξω κανέναν ούτε τους μπάτσους αλλά ούτε και τα παιδιά. Το βίντεο το είδα στο fb πριν ανεβεί στο youtube και είδα ότι είχε πολύ μεγαλύτερη διάρκεια. Και επίσης ενώ τραβούσε όλη την ώρα η κάμερα ξαφνικά γίνεται μοντάζ και την δείχνει να τραβαάει την ώρα που φωνάζει το παιδί "ρε θα κλέψετε και νερά τώρα;". Σαφώς και οι μπάτσοι κάνουν στην πλειοψηφία τους μαλακίες και μαγκιές κατά την διάρκεια πορείας αλλά το στήσιμο του βίντεο μου δείχνει ότι απλά έγινε για να προκαλέσει. Δεν είναι σωστό και ίσα ίσα προκαλεί ασάφειες περί του τι ακριβώς έγινε στο συγκεκριμένο περίπτερο. Υπενθυμίζω δεν θα υποστηρίξω ποτέ τους μπάτσους και ούτε θα πω ότι είναι παναγίες.
χωρίς καθόλου σιγουριά καθολου μα καθόλου γιατι η καμερα δεν τραβαει εκει που θελω νομιζω οτι ξερω την κοπέλα που εμφανίζεται στα πλανα. Και αν ειναι αυτη οντως στο υπογράφω οτι θα το εκανε σίγουρα απο την καλη της καρδιά, Άμισθη. αλλα λεω δεν ξερω γιατι δεν την δείχνει καλά.