Απεργία την Πρωτομαγιά

Διαμαρτυρία μικρομολογιούχων στο κέντρο

Διαμαρτυρία μικρομολογιούχων στο κέντρο Facebook Twitter
5

 

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι μικροομολογιούχοι με αφορμή τη σημερινή  Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης. Οι συγκεντρωμένοι που κρέμασαν και γουρούνι έξω από το ΥΠΟΙΚ ως διαμαρτυρία, ζητούν να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών.

«Για τρίτη φορά θα γιορτάσουμε τη μέρα της αποταμίευσης σαν αποταμιευτές, που το Κράτος σε συνεργασία με τις Τράπεζες, έκλεψαν τις οικονομίες μας. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αφήσει το πρόβλημα να ξεχαστεί, αρνούμενη να δώσει λύση, ελπίζοντας ότι κι εμείς θα παραιτηθούμε από την προσπάθεια να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων ΟΕΔ.

Ελλάδα
5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ελα ντε, τα ομόλογα είναι ακριβώς το ίδιο με τις μετοχές. Το ποσοστό του επιτοκίου αντανακλά την πιθανότητα χρεωκοπίας της χώρας που τα εκδίδει. Οποιος θέλει σιγουριά --> ομόλογα Αμερικής και Γερμανίας που έχουν 0 % τόκο. Στην Ελλάδα είχε φτάσει λίγο πριν το κούρεμμα 98%!!! απόδοση για 2 μήνες. Και γω έχασα το 90% των αποταμιεύσεων μου από μετοχές, να πάω και γω στο κράτος να πάρω τα λεφτά μου. Υπόψη ότι οι ομολογιούχοι θα πάρουν τα λεφτά τους σε 30 χρόνια.
Sorry κιολας αλλα σαν αφορμη εσενα (που βλεπω καθε μερα σχολια σου) δεν μπορω παρα να αναρωτιεμαι ποσο θλιβερο ειναι να εισαι troll την σημερον ημερα. Αντι να κανεις την ζωη σου αφιερωνεις τοση ενεργεια και χρονο για κατι που το επομενο κιολας λεπτο αυτος που το διαβασε το εχει ξεχασει.