Απεργία την Πρωτομαγιά

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου που συνελήφθη στον Πειραιά για ασέλγεια σε ανήλικους

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου που συνελήφθη στον Πειραιά για ασέλγεια σε ανήλικους Facebook Twitter
5

 

Στη δημοσιότητα δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 68χρονου, ο οποίος συνελήφθη την 16-10-2014 στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος ο οποίος επαιτούσε σε διάφορα κεντρικά σημεία του Πειραιά, οδηγούσε συστηματικά στην οικία του στον Πειραιά ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ κάθε φορά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΠΑΝΙΔΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Αλεξάνδρας, που γεννήθηκε το 1946 στα Γιαννιτσά.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου που συνελήφθη στον Πειραιά για ασέλγεια σε ανήλικους Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

5

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Σκεφθείτε ότι τα παιδιά μου και τα παιδιά των φίλων μας "μοιράστηκαν" μαζί του κάποιες στιγμές τραγουδιού... Μας είχε φανεί χαρητωμένο και άκρως θετικό να τα αφήσουμε να έρθουν σε επαφή με τον παππούλη που με ένα μπουζουκάκι και το χαμόγελο στα χείλη έφτιαχνε στοίχους με τα ονόματα τους και τα έκανε να ξεκαρδίζονται στα γέλια! Τώρα ανατριχιάζω στην μνήμη εκείνης της μέρας...
Σέβομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν έχω να κάνω με ανθρώπους!!Ισόβια είναι λίγο , όσο άσχημα και αν περνάνε μέσα όλα αυτά τα ανθρωπάκια κανείς τους και καμία πράξη δεν θα ηρεμήσει ποτέ το μυαλό αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους.
"""Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων......""""Α,γεια σου ! Καλως τονα κι'ας αργησε,που λεει και ο λαος μας.Διοτι ειχε καταντησει αηδια αυτη η κατασταση της "προστασιας των προσωπικων δεδομενων"καθε λογης επικινδυνου για τους απλους ανθρωπους εγκληματια.Αντε να παιρνουν σειρα και οι "λοιπες κατηγοριες" παρασιτων.Μεταξυ αυτων και εκεινη των "απατεωνων με λευκα κολλαρα"οι οποιοι ,ειδικα τα τελευταια χρονια,εχουν κλεισει σπιτια και σπιτια.
Αυτός έπαιζε μπουζούκι στηνΣωτήρος,θυμάμαι που καθόμουν για καφέ στο 108 και ήθελα να του περάσω κολάρο το μπουζούκι από την ενοχλητική φαλτσαρία του.Κακώς που πολλές φορές δεν δίνουμε σημασία στα ένστικτα.