Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα Facebook Twitter
0

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν τα ξημερώματα αύριο στη Θεσσαλονίκη για να εξουδετερωθούν με ασφάλεια πυρομαχικά του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα οποία βρέθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. Από τις 3 λοιπόν το πρωί ως τις 5:

(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Επαρχιακής οδού Θεσ/νίκης – Μηχανιώνας, από τη διασταύρωση Αεροδρομίου (Χ.Θ.13+500) έως τη διασταύρωση Καρδίας (Χ.Θ. 17+300).

(2) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Επαρχιακή οδός Θεσ/νίκης-Μηχανιώνας – (διασταύρωση Αεροδρομίου) οδός Προφήτη Ηλία – Εθνική οδό Θεσ/νίκης-Μουδανιών – (διασταύρωση Ρυσίου) κίνηση προς Ρύσιο – κίνηση μέσω Ρυσίου προς Καρδία – είσοδος ξανά στην Επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης-Μηχανιώνας.

- Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

- Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η προαναφερόμενη Υπηρεσία θα λάβει μέτρα τροχαίας και στα σημεία των εκτροπών θα υπάρχουν τροχονόμοι, για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση των οδηγών και τη πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

- Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να ρυθμίζουν την ταχύτητα των οχημάτων τους στα σημεία των εκτροπών και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΕΦ: Ποιο είναι το κόμμα που προωθεί «τουρκική μειονότητα» και κέρδισε Ροδόπη και Ξάνθη στις Ευρωεκλογές

Ελλάδα / ΚΙΕΦ: Ποιο είναι το κόμμα που προωθεί «τουρκική μειονότητα» και κέρδισε Ροδόπη και Ξάνθη στις Ευρωεκλογές

Η Τσιγδέμ Ασάφογλου πρόεδρος στο κόμμα που ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ -Η συμμαχία με την «μακεδονική εθνική μειονότητα» και η προσπάθεια να περάσουν το πλαφόν του 3% για να εκπροσωπηθούν σε Βουλή και Ευρωβουλή
NEWSROOM
Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Ελλάδα / Εργοστάσιο – Κάτω Κηφισιά: Ελικόπτερο στην κατάσβεση για να μην επεκταθεί η φωτιά

Πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό - Μήνυμα από το 112: «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Κλείστε πόρτες και παράθυρα» - Κλειστοί δρόμοι στην Κηφισιά - Ανοξείδωτα προϊόντα κατασκεύαζε το εργοστάσιο της εταιρείας Pal
NEWSROOM
Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

Ελλάδα / Φωτιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά έπειτα από έκρηξη - Μήνυμα του 112: «Κλείστε πόρτες και παράθυρα»

«Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας» αναφέρεται στο έκτακτο μήνυμα από το 112 - Για την κατάσβεση επιχειρεί και ελικόπτερο - Ανησυχία από τον τοξικό καπνό
NEWSROOM