Πρίγκιπας του Μπαχρέιν κατηγορείται για βασανιστήρια σε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας

Πρίγκιπας του Μπαχρέιν κατηγορείται για βασανιστήρια σε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας σε παλαιότερη συνάντηση με τους παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας του
0

Ο πρίγκιπας του Μπαχρέιν Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα, ο οποίος είναι μάλιστα και πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας του, κατηγορείται για βασανιστήρια ποδοσφαιριστών της εθνικής ομάδας του Μπαχρέιν μετά από μια ήττα τους.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο γιο του βασιλιά Χαμάντ, ο οποίος κατέχει και τον τίτλο του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της χώρας. Η υπόθεση αφορά τους αδερφούς Άλα και Μοχάμεντ Χουμπάιλ, οι οποίοι μετά από μια ήττα της εθνικής ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν σε κελιά φυλακής και υπέστησαν βασανιστήρια.

Η καταγγελία έγινε στο Λονδίνο και η Σκότλαντ Γιάρντ ξεκίνησε έρευνα. Ο πρίγκιπας είναι και αθλητής της ιππασίας και ταξιδεύει συχνά στη Βρετανία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ελλάδα / Κιλκίς: Απόπειρα ληστείας ή ασέλγεια - Οι εκδοχές των δύο πλευρών για το έγκλημα

Ο κτηνοτρόφος υποστήριξε πως το θύμα πήγε να τον κλέψει - "Μαζί με άλλα τρία άτομα πήγαν να τον εκδικηθούν, γιατί είχε ασελγήσει σε βάρος μια ανήλικης κοπέλας" αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας του 45χρονου
NEWSROOM
Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του

Ελλάδα / Πέθανε ο Γιώργος Λαμπράκης ανήμερα της δολοφονικής επίθεσης στον πατέρα του, Γρηγόρη

Ο πατέρας του, Γρηγόρης Λαμπράκης, δέχθηκε δολοφονική επίθεση στις 22 Μαΐου 1963 στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να αφήσει την τελευταία του πνοή στις 27 Μαΐου.
NEWSROOM