Συνεχείς γκριμάτσες για να μη φωτογραφηθεί κάνει ο συλληφθείς του Βύρωνα

Συνεχείς γκριμάτσες για να μη φωτογραφηθεί κάνει ο συλληφθείς του Βύρωνα Facebook Twitter
13

Συνεχείς γκριμάτσες κάνει ο συλληφθείς του Βύρωνα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προκειμένου να εμποδίσει τη φωτογράφιση του. Η αστυνομία πάντως ανακοίνωσε ότι τον ταυτοποίησε, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον Αντώνη Σταμπούλο, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, που γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1983 στην Αττική.

Στη δημοσιότητα δόθηκε με την άδεια του εισαγγελέα φωτογραφία ταυτότητας με την ΕΛΑΣ να παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ο 30χρονος καθ' όλη την διάρκεια της ανάκρισης ήταν «εντελώς αρνητικός», κατά την Αστυνομία. Μάλιστα, αρνήθηκε να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα ενώ μίλησε μόνο στη δικηγόρο του.

 Από την εξέταση των αποτυπωμάτων του προέκυψε ότι δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για κάποιο αδίκημα.

Η ανακοίνωση και η φωτογραφία εδώ  

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Μην του μείνει κανα κουσούρι από τις πολλές γκριματσες. Εν πάσει περιπτώσει αυτά είναι ιστορίες γι' αγρίους. Προφανώς έχει φάει αλύπητο ξύλο (και καλά του κάνουν) και περιμένουν κανα δυό μέρες να φύγει κανας μώλωπας.
ο τρομοκράτης που έγραφε την ώρα και τη στιγμή που θα δολοφονήσει. μα πόσο μακακας είναι κάποιος να πιστέψει πως κάτι βρήκαν οι αρχές την ημέρα που η νδ-ούλα ανακοινώνει και ψηφο εμπιστοσύνης. κάτι η τρομοκρατία, κάτι τα δάχτυλα στο πόδι της παναγιωταρέας...ε κάτι δε θα γίνει; μάλλον όχι!
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι: το να μην μπορούν να σε βγάλουν φωτογραφία μες στο τμήμα της ασφάλειας, απαιτεί να έχεις κάποιο ηθικό, το οποίο φυσιολογικά μεταδίδεται.Πέρα από αυτό εγώ βλέπω εκείνους τους άτυχους δημοσιογράφους που αποκεφαλίζουν οι τζιχαντιστές να μην αντιδρούν ούτε καν όμοια με τ' αρνάκια όταν τα σφάζουν και στεναχωριέμαι.