Συναγερμός στον Έβρο μετά την αύξηση στη στάθμη του

Συναγερμός στον Έβρο μετά την αύξηση στη στάθμη του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς τις τελευταίες ώρες η στάθμη του ποταμού Έβρου παρουσίασε σημαντική αύξηση, απόρροια των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στη κεντρική και νοτιοανατολική Βουλγαρία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς επισκέφθηκε χθες την περιοχή του Ορμενίου και των Δικαίων μαζί με κλιμάκιο μηχανικών για να εκτιμήσουν την όλη κατάσταση η οποία χαρακτηρίζεται σταθερή.

 Η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνιστά στους πολίτες, λόγω της αύξησης των ποσοτήτων νερού που εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τη Βουλγαρία, μέσω του ποταμού Έβρου, να μην πλησιάζουν σε αναχώματα και άλλα επικίνδυνα σημεία και να μη διέρχονται από πλημμυρισμένες περιοχές, εάν δεν είναι απόλυτα βέβαιοι για το βάθος του νερού και την κατάσταση του οδοστρώματος που δεν είναι ορατό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM