Απεργία της ΓΣΕΕ

Θύμα ληστείας έπεσε η Νόνικα Γαληνέα

Θύμα ληστείας έπεσε η Νόνικα Γαληνέα Facebook Twitter
4

Μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τη Νόνικα Γαληνέα με την επιστροφή της στην πρωτεύουσα από τις διακοπές της. Με το που μπήκε στο σπίτι της παρατήρησε ότι το χρηματοκιβώτιο ήταν ανοιχτό και έλειπαν από μέσα κοσμήματα τεράστιας αξίας και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Οι ληστές φαίνεται ότι είχαν χρησιμοποιήσει αντικλείδι και το σπίτι δεν φαινόταν παραβιασμένο. Οι αστυνομικοί μιλούν για δουλειά "από μέσα" και οι υποψίες της γνωστής ηθοποιού πέφτουν σε οικιακή βοηθό που είχε απολυθεί πρόσφατα και δεν είχε παραδώσει τα κλειδιά που είχε στη διάθεσή της.

Σύμφωνα με τα σημερινά δημοσιεύματα οι άγνωστοι πήραν και 70.000 ευρώ μετρητά που βρισκόντουσαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο.

Ελλάδα
4

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για να φεύγεις διακοπές αφήνοντας 70000 στο σπίτι και ακριβά κοσμήματα γνωρίζοντας ότι η πρώην οικονόμος σου έχει κλειδιά σημαίνει οτι σου είναι αδιάφορα.
Που να καταλάβετε εσείς οι λαϊκοί; Πες ότι σου συμβαίνει κάτι επείγον, ότι βγάζει επιτέλους στο σφυρί το Sotheby's εκείνο το σκρίνιο του Λουδοβίκου 14ου, που να μπλέκεις με τράπεζες, ενώ αν έχεις κάποια χρήματα για ώρα ανάγκης στο σπίτι σώζεσαι.