ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ανοίγει και πάλι το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως

Ανοίγει και πάλι το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως Facebook Twitter
0

Την επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως αποφάσισε το υπ. Δημόσιας Τάξης. Σύμφωνα με το Έθνος, έχει ήδη καταρτιστεί το σχετικό σχέδιο ΠΔ/τος από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου και αναμένεται η επικύρωσή του από το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο έχει σταλεί.

Το έγγραφο αναφέρει ότι η επανίδρυση στοχεύει στην «αναβάθμιση της αστυνόμευσης της περιοχής και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες», αλλά και στον ευρύτερο «επιχειρησιακό αστυνομικό σχεδιασμό για το κέντρο των Αθηνών».

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Κατεχάκη επισημαίνει στο «Έθνος» ότι «αναμένονται 20 εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα μας και η ανάγκη να ανοίξει ξανά το συγκεκριμένο ΑΤ είναι επιτακτική, καθότι βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και στον τομέα ευθύνης του ανήκουν άκρως τουριστικές περιοχές».

Το Τμήμα Ακροπόλεως που κάλυπτε μία μεγάλη από την κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, μέχρι το λόφο Φιλοπάππου και την Ομόνοια καταργήθηκε από το Νίκο Δένδια στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM