Παράνομη η απεργία στη ΔΕΗ αποφάσισε το δικαστήριο

Παράνομη η απεργία στη ΔΕΗ αποφάσισε το δικαστήριο Facebook Twitter
5

Παράνομη και καταχρηστική σε κάποια σκέλη κρίθηκε από το δικαστήριο η απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και πλέον είναι πιθανόν να αποφασιστεί η επιστράτευση των υπαλλήλων.

Με απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, το Εθνικό Τυπογραφείο θα παραμείνει ανοικτό καθ' όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου για υπηρεσιακούς λόγους, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να δημοσιεύσει την απόφαση για την πολιτική επιστράτευση της κυβέρνησης και τα φύλλα πορείας των απεργών

Πάντως οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις ενώ η ΓΕΝΟΠ αναφέρει ότι η απόφαση της Δικαιοσύνης και το σκεπτικό θα εξεταστούν σε έκτακτη γενική συνέλευση στην οποία θα καθορίσουν οι εργαζόμενοι τη στάση τους.

Οι λύσεις που εξετάζονται είναι είτε να συνεχιστεί η απεργία ως έχει, είτε να κηρύξουν νέες απεργίες τα σωματεία και όχι η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, είτε να μπούν οι κινητοποιήσεις υπό την ομπρέλα της ΓΣΕΕ.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Το τι απφασισε το δικαστηριο δεν ειναι,φυσικα,απροσδοκητο.Αναμενομενο ηταν ,για διαφορους λογους.Η συνεχει εχει ενδιαφερον διοτι βγηκαν να δηλωσουν ολοι οι κυβερνητικοι ασπαλακες και ολοι οι εμμισθοι παπαγαλοι τους οτι "οι αποφασεις της δικαιοσυνης πρεπει να εφαρμοζονται παντοτε".Σωστο.Αλλα το οτι η κυβερνηση(...η μαλλον οι περισσοτερες κυβερνησεις)οταν δεν μπορεσουν(σπανιως...)να "αποκτησουν" την δικαστικη αποφαση την οποια επιθυμουν,τοτε προωρουν στην "επιλεκτικη",στην "α λα καρτ",εφαρμογη τους !Αλλα αυτο δεν το θιγουν ποτε οι "παπαγαλοι".
Σωστη η αποφαση του δικαστηριου.Και ελπιζω να εφαρμοστει και να απελευθερωθει η αγορα της ενεργειας για το καλο του λαου. Ειναι τοσο αποκρουστικα λαικιστικο το επιχειρημα της ΓΕΝΟΠ οτι δηθεν υπερασπιζεται τον λαο, οταν υπερασπιζονται τα εξωφρενικα τους προνομια.Τελος με αυτα!ΥΓ Κυρ Λαμπρο, τα κειμενα σας μπορειτε να τα γραφετε και χωρις εισαγωγικα. Οταν τα χρησιμοποιειτε σε καθε δευτερη λεξη χανουν το νοημα τους.