Εικόνα ερήμωσης στο Πολυτεχνείο

Εικόνα ερήμωσης στο Πολυτεχνείο Facebook Twitter
0

Κλειστό λόγω κατάληψης παραμένει το Πολυτεχνείο από τους διοικητικούς υπαλλήλους, ενώ εκφράζονται πλέον φόβοι για απώλεια του εξαμήνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Καθημερινής, οι υπηρεσίες του Πολυτεχνείου παρουσιάζουν εικόνα ερήμωσης καθώς οι γραμματείες παραμένουν χωρίς υπαλλήλους, την ώρα που εκφράζονται φόβοι και για σαμποτάζ στις πρυτανικές εκλογές.

Μέλη του Συμβουλίου (Σ.Ι.) του ΕΜΠ τόνισαν στην εφημερίδα ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες διδακτικού χρόνου, καθώς -προς αναπλήρωση των φθινοπωρινών απωλειών- οι εξετάσεις έχουν προγραμματισθεί έως τις αρχές Αυγούστου. Όμως εδώ και 15 ημέρες το ίδρυμα παραμένει κλειστό και δεν υπάρχει μέριμνα να ανοίξει, παρά την πρόσφατη σχετική επιστολή του Σ.Ι. προς τον πρύτανη Σίμο Σιμόπουλο.

Χθες ο υπουργός Παιδείας είχε συνάντηση με εκπροσώπους του ΕΜΠ και υποσχέθηκε να μελετήσει τις στρεβλώσεις που πιθανόν να παράξει η διαδικασία που ακολουθείται για την επανατοποθέτηση 600 διαθεσίμων σε 15 ΑΕΙ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM