Ποιοι είναι οι αστυνομικοί που πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς παιδιών

Ποιοι είναι οι αστυνομικοί που πλήρωναν για να βλέπουν live βιασμούς παιδιών Facebook Twitter
2

Στην τροχαία Αττικής και στην κρατική ασφάλεια υπηρετούν οι δύο αστυνομικοί που πιάστηκαν να βλέπουν στο κομπιούτερ τους επί πληρωμή βιασμούς και σεξουαλική κακοποίηση παιδιών από τις Φιλιππίνες.

Πρόκειται για ένα 26χρονο και έναν 34χρονο οι οποίοι υποστήριξαν ότι πλήρωναν για να βλέπουν ερωτικά video ενηλίκων, και όχι βιασμούς ανηλίκων.

Η αστυνομία κατέσχεσε μετά από έρευνα στα σπίτια τους ένα λαπ τοπ και ένα σκληρό δίσκο που έχουν σταλεί στα ειδικά εργαστήρια για εξέταση.

Ήδη η ΕΛΑΣ τους έχει θέσει σε διαθεσιμότητα και διενεργεί ΕΔΕ.

Η αστυνομία έδρασε στην υπόθεση μετά από διεθνές σήμα και συνέλαβε συνολικά 5 άτομα ενώ αναζητεί ένα ακόμη.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΛΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΕ

Ελλάδα / Μήλος: Το ΣτΕ αναστέλλει την επέκταση ξενοδοχείου στον Μύτακα - Για ποιες εργασίες έδωσε «πράσινο φως»

Η αναστολή των κατασκευαστικών εργασιών ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της κυρίας αίτησης ακύρωσης που έχει κατατεθεί και θα συζητηθεί την 6η Μαΐου 2026
THE LIFO TEAM
ΧΑΪΔΑΡΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΤΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟ

Ελλάδα / Χαϊδάρι: «Η 13χρονη έπεσε με το κεφάλι» - Τι δήλωσε η διευθύντρια του σχολείου

Η διευθύντρια του 7ου Γυμνασίου της περιοχής ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται ζήτημα κατασκευαστικού προβλήματος που να σχετίζεται με την πτώση της μαθήτριας από τον πρώτο όροφο του κτιρίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια