Αγγελία αναζήτησης σατανιστών είχε ανεβάσει στο YouTube ο δολοφόνος της Γλυφάδας

Αγγελία αναζήτησης σατανιστών είχε ανεβάσει στο YouTube ο δολοφόνος της Γλυφάδας Facebook Twitter
14

 

Σατανιστές μέσω μηνυμάτων στο YouTube αναζητούσε ο 21χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε άστεγη γυναίκα στη Γλυφάδα λόγω της λατρείας του στο σατανισμό.

«Θέλω να γίνω σατανιστής. Μένω Αθήνα. Όποιος το δει ας απαντήσει εδώ αν μπορεί να με βοηθήσει να γνωρίσω τα κατάλληλα άτομα», γράφει «συνοδεύοντας» ένα τραγούδι των Rotting Christ, ελληνικού  μπλακ μέταλ μουσικού συγκροτήματος. Το τραγούδι έχει τίτλο «Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού».

Μάλιστα στην ανάρτηση αφήνει και το τηλέφωνο του για να επικοινωνήσουν μαζί του τυχόν σατανιστές.

Όπως ομολόγησε ο 21χρονος σχεδίαζε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου.

Το έγκλημα, που φέρεται να διέπραξε το αποκάλεσε «λατρευτική» ανθρωποκτονία, και το διέπραξε ανήμερα του Πάσχα...

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5, ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Οι αναρτήσεις του στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι και αυτές που οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη του. Αρχικά οι αστυνομικοί βρήκαν στην περιοχή του εγκλήματος μια πέτρα με το αίμα του πάνω αφού πριν σκοτώσει την άστεγη είχε σχηματίσει κόβοντας το χέρι του, το 666. Το αίμα του έμεινε στην πέτρα με την οποία πολτοποίησε το κεφάλι της γυναίκας.

Καθώς δεν είχε παρελθόν η αστυνομία δεν μπόρεσε αμέσως να οδηγηθεί στα ίχνη και ήταν η διαδικτυακή του παρουσία που οδήγησε στη λύση του μυστηρίου.

Ελλάδα
14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Έχω μια απορία. Γιατί αυτός ο τυπάς από όλους τους ανθρώπους του κόσμου διάλεξε μια άστεγη, ανήμπορη γυναίκα να κάνει θυσία; Γιατί δεν έκανε θυσία τους γονείς του, τα αδέρφια του, κάποιον από τους φίλους του ή κάποιον άλλο εκεί στην ωραία Γλυφάδα που μένει;
θεώρησε πως η άστεγη ήταν εύκολος στόχος αφού δεν θα την αναζητούσε κανείς. Επιπλέον, ήταν "¨ανύμπορη" και δεν θα του αντιστεκόταν πολύ. Ενώ στο σπίτι του, αν σκότωνε κάποιον, τότε θα το μάθαιναν όλοι
Ο τύπος είναι αδιαμφισβήτητα προβληματικός. Τώρα το κατά πόσον είχε συνείδηση των πράξεών του ας το κρίνουν οι ψυχίατροι. Σε κάθε περίπτωση είναι επικίνδυνος, οπότε αν τον κλέισουν σε ψυχιατρείο αντί για φυλακές ας τον έχουν σε κελί ασφαλείας. Δεν έχω αντίρρηση ότι τέτοια άτομα χρειάζονται ψυχιατρική παρακολούθηση εξάλλου.Απλώς να μην πάνε να ρίξουν την ευθύνη στη μουσική. Το λέω γιατί έχει παιχτεί το εργάκι άπειρες φορές. Όχι απλώς με "extreme" καλλιτέχνες όπως ο Marilyn Manson & παλιότερα οι Judas Priest. Μεγάλοι εγκληματίες έχουν υποστηρίξει ότι εμπνεύστηκαν από τους Beatles! Αν οι τελευταίοι γεννούσαν από μόνοι τους δολοφονικά ένστικτα, κανείς στη δυτική κοινωνία δε θα είχε βγάλει τα 60's ζωντανός.Τα αρρωστημένα μυαλά μπορούν να αντλήσουν αρρωστημένη έμπνευση από ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Κι από το "Μικρό μου πόνι" άμα λάχει. Πληροφοριακά να πω ότι οι Rotting κάνουν αναφορές στο σατανά σε καθαρά συμβολικό επίπεδο (αποτίναξη της καταπίεσης της θρησκείας-της κοινωνικής καταπίεσης) και ουσιαστικά δεν είναι "σατανιστές", απλώς άθεοι. Επίσης ειδικά ο "δαίμων" που αναφέρεται στο κομμάτι είναι τελείως άσχετο, έχει να κάνει με το σωκρατικό "δαιμόνιο", ενώ η φράση υπάρχει ως επιγραφή στον τάφο του Morrison και σημαίνει απλώς "(έζησε) σύμφωνα με τον δικό του τρόπο, όπως εκείνος ήθελε".
Όχι ρε γαμώτο! Και τώρα θα αρχίσουν παπάδες και οι του σιναφιού τους τις ηλιθιότητες, ότι δήθεν φταίει αυτή η μουσική που έγινε το βλαμμένο δολοφόνος! Αυτή η μέταλ, και δη η μπλακ, δεν θα βρει ποτέ την ησυχία της από τέτοιους θρησκόληπτους!
"Άνθρωποι που τον γνωρίζουν λένε ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα με τη χρήση ουσιών, στο στρατό είχε κριθεί από τους ψυχιάτρους Ι5, ενώ για ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα."Ε και? να τον λυπηθούμε? να μην μπει φυλακή?? Σοβαρά? ένα τόσο επικίνδυνο άτομο, επειδή ήταν άστεγη η γυναίκα δεν σημαίνει πως δεν είχε αξία η ζωή της! Αύριο θα ήταν η μητέρα μας ή η αδερφή μας. Ξέρουμε όλοι πως ο δικηγόρος και η οικογένεια του θα ψάξουν να βρουν δικαιολογίες είτε για να μην μπει φυλακή (και να μπει σε ψυχιατρική κλινική) είτε να κάνει λίγα χρόνια στην φυλακή. Αυτό το άτομο δεν πρέπει να το αφήσουν ελεύθερο. Γνώριζε τι έκανε και είχε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Go to Hell :P
Εγκυκλοπαιδικά...Οι Rotting Christ είναι 25 χρόνια συγκρότημα. Οταν Ελληνες μπουζουκοκαλλιτέχνες κάνουν αρπαχτές στο εξωτερικό με κοινό της ελληνικής ομογένειας και λένε ότι κάνουν διεθνή καριέρα.. Οι Rotting Christ έκαναν και κάνουν διεθνή καριέρα τις τελευταίες δεκαετίες όπως και ορισμένοι άλλοι αξιόλογοι μουσικοί κυρίως της ελληνικής ροκ/μέταλ σκηνής.