Αγνοείται ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο από την Πέμπτη

Αγνοείται ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο από την Πέμπτη Facebook Twitter
1

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία Fairdeal Group ανακοίνωσε ότι έχει χάσει την επικοινωνία με το ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο της, με σημαία Λιβερίας, από την περασμένη Πέμπτη.

Το πλοίο, με Έλληνα καπετάνιο και πρώτο μηχανικό, στην τελευταία επικοινωνία με την εταιρεία στις 8 μ.μ. της Τετάρτης 4/6,  έπλεε ανοικτά της Γκάνας. Στο πλοίο επιβαίνουν επίσης τέσσερις υπήκοοι από τη Σρι Λάνκα, ένας από τη Γκάνα και 17 Φιλιππινέζοι.

Το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλείται τις αρχές της Γκάνας και κάνει λόγο για πειρατεία του πλοίου, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται από την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

«Το πλοίο δεν είναι πλέον στα ύδατά μας, έφυγε και υποψιαζόμαστε πως κατευθύνθηκε προς το Τόγκο», δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του στρατού της Γκάνας Ερίκ Αγκρέ-Κουασί.

Η εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας με την οποία υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία αρνήθηκε να μας κάνει περισσότερες δηλώσεις πέραν των επισήμων δελτίων Τύπου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Ελλάδα / Σταθμάρχης δέχτηκε επίθεση στο σταθμό «Αγ. Ελευθέριος» - Επιβάτιδα προσπάθησε να την πετάξει στις γραμμές

Το σωματείο εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ τονίζει πως η ανοχή έχει και τα όριά της και πως αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα, θα προχωρήσουν ακόμη και σε κλείσιμο των σταθμών
NEWSROOM
Γυναικοκτονία στο Μενίδι:

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Είχε απειλήσει τη 40χρονη Ενκελέιντα ότι θα την σκοτώσει, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί

Ερωτήματα για τους χειρισμούς των αρχών - Το θύμα είχε καταγγείλει τον σύντροφό της που απειλούσε ότι θα την σκοτώσει - Η 40χρονη είχε προμηθευτεί panic button - Οι αρχές γνώριζαν ότι ο βασικός ύποπτος για τη γυναικοκτονία ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ
NEWSROOM