«Πάρτι» σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας

«Πάρτι» σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας Facebook Twitter
1

Στον εισαγγελέα στέλνει το υπουργείο Υγείας το φάκελο με τα αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας, μετά τη διαπίστωση παρατυπιών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, 500 χιλιάδες Έλληνες εμφανίζονται να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες αυτές σε ένα εξάμηνο ενώ κάποιοι ασθενείς εμφανίζονται να κάνουν χρήση των υπηρεσιών ταυτόχρονα σε διάφορες περιοχές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ελέγχου σε σύνολο 65 φορέων, προέκυψε η ανάγκη περαιτέρω διερεύνησης των υποβληθέντων στοιχείων των 38, δηλαδή σε ποσοστό της τάξης του 58%.

Όπως δήλωσε η υφυπουργός Υγείας μετά από διασταυρώσεις των Αριθμών Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΚΜΑ) για τους 38 φορείς, δεν ταυτοποιήθηκαν ΑΜΚΑ σε ποσοστό 12%. Χαρακτηριστικά προβάλλεται η περίπτωση 83χρονου ο οποίος εμφανίζεται να παίρνει παραπεμπτικό καθημερινά για γιόγκα και γυμναστική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταδίκη 7 ατόμων για υπερκοστολογήσεις σε κατασκευή στην Εγνατία Οδό

Μετά από πολύμηνη δίκη, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης έκρινε ενόχους - χωρίς να τους αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό - συνολικά 7 από τους 15 κατηγορούμενους
LIFO NEWSROOM
Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Ελλάδα / Ειρήνη Μουρτζούκου: Για «αδίστακτη δράση» μιλά το κατηγορητήριο - Τι αναφέρει για τους θανάτους των βρεφών 

Αποπειράθηκε τέσσερις φορές να αφαιρέσει τη ζωή ενός από τα δύο παιδιά της, αναφέρει μεταξύ άλλων το κατηγορητήριο - Η Ειρήνη Μουρτζούκου επέστρεψε στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται μέχρι την απολογία της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Το οτι γινονται οικονομικης φυσεως απατεωνιες στο κυκλωμα της υγειας στην Ελλαδα μονον ειδηση δεν αποτελει.Αλλα το οτι επελεγη ,προφανως απο "εγκεφαλους" του ΥΠΥ ως "κραυγαλεα περιπτωση" απατεωνιας με αφησε αναυδο ! Βεβαιως απο το Υπουργειο Υγειας του Αδωνιδος μονον τετοια περιμενεις.Αλλα το να θεωρειται σχεδον "εξωπραγματικο"ενας ηλικιωμενος να κανει γυμναστικη και γιογκα,οταν σε "προοδευμενες" χωρες ,και ειδικοτερα στις ΗΠΑ,γινονται ολοκληρες "καμπανιες"για να πεισουν τους senior citizens να ασχοληθουν με ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ,ητοι την "εποπτευομενη" γυμναστικη ΚΑΙ την γιογκα,εμενα με ξεπερναει !Αν πιστευα οτι οι "εμπνευστες"της "ειδησης" στο ΥΠΥ ειναι ,απλα,ηλιθιοι,μαλλον θα με δισκεδαζε το ολο θεμα.Επειδη ομως φοβαμαι οτι αυτα ειναι,συνηθως,"στοχευμενες ενεργειες επικινδυνων ανθρωπων"για λογους "προπαγανδας" και μονον,δεν εχω καμμια διαθεση να γελασω μαζι τους.