Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο λόγω τελικού

Απαγόρευση συγκεντρώσεων στο κέντρο λόγω τελικού Facebook Twitter
0

Στην απαγόρευση συγκεντρώσεων φιλάθλων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, το ερχόμενο Σάββατο, προχώρησε η αστυνομία, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού αγώνα ποδοσφαίρου για το Κύπελλο Ελλάδας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.   

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι συγκεντρώσεις απαγορεύονται για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 8 το βράδυ που θα αρχίσει το τελικός στο ΟΑΚΑ.

Η περιοχή της απαγόρευσης περικλείεται από τις οδούς:

Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM