O «Ξένιος Ζευς» σάρωσε το κέντρο της Αθήνας

O «Ξένιος Ζευς» σάρωσε το κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
0
O «Ξένιος Ζευς» σάρωσε το κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter

Με ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι κατά το διάστημα από 12.04.2014 έως 18.04.2014, στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ξένιος Ζευς», που πραγματοποιήθηκε στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Συνελήφθησαν 23 άτομα (ημεδαποί και αλλοδαποί) για κατά περίπτωση αδικήματα που αφορούν στα ναρκωτικά, παραβάσεις του Νόμου περί ηθών, το λαθρεμπόριο, καταδικαστικές αποφάσεις κ.ά.


Κατασχέθηκαν 6.867 είδη λαθρεμπορίου και παρεμπορίου (τσιγάρα, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπα CD–DVD's κ.ά.).


Σημειώνεται ότι από την έναρξη της επιχείρησης έχουν συλληφθεί 4.631 αλλοδαποί, γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα, καθώς και για άλλες παραβάσεις του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Η δεύτερη επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου το βράδυ, επίσης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αθηνών, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων με τα ανάλογα μέσα και εξοπλισμό.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης:

Προσήχθησαν : 42 άτομα

Συνελήφθησαν : 3 αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών

Επιπλέον στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της επαιτείας, προσήχθησαν από φωτεινούς σηματοδότες, δρόμους και πλατείες του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, πενήντα τρία άτομα που επαιτούσαν.

Σε βάρος των ανωτέρω συντάχθηκαν Εκθέσεις Αρχής για επαιτεία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM