Ομολόγησε τα βασανιστήρια υπάλληλος των φυλακών Νιγρίτας

Ομολόγησε τα βασανιστήρια υπάλληλος των φυλακών Νιγρίτας Facebook Twitter
2

Τρεις σωφρονιστικούς υπαλλήλους συνέλαβαν  άνδρες του τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων, για τα βασανιστήρια στον βαρυποινίτη Ιλια Καρέλι, μετά τις διώξεις που άσκησε εις βάρος τους ο εισαγγελέας Άμφισσας. Αναμένεται η σύλληψη άλλων 4 σωφρονιστικών υπαλλήλων στις ίδιες φυλακές.

Ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί και για τον πρόεδρο των Εσωτερικών Φρουρών των φυλακών Νιγρίτας, Χάρη Κονσολίδη που νοσηλεύεται, από τη Δευτέρα το απόγευμα, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.


Σύμφωνα με πληροφορίες, τα βασανιστήρια στον αλβανό βαρυποινίτη ομολόγησε σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Νιγρίτας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
από τα σκουπίδια που αποκαλούνται υπόκοσμος μάς φυλάει ο νόμος - από τον υπόκοσμο που δρά στο όνομα του νόμου ποιός θα μας φυλάξει; ο συμψηφισμός σου ισχύει μόνο αν δεχθούμε ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ οι παραβάτες του νόμου είναι ένα και το αυτό με τους τύπους που τον εφαρμόζουν, οπότε ας πάρει ο καθένας το νόμο στα χέρια του και ας δούμε πού θα μας βγάλει. Και μην αρχίσουν κάποιοι τις λαϊκίστικες μ***κίες για τα αγγελούδια του φύλακα που μείνανε χωρίς πατέρα ή την άλλη ηλιθιότητα περί νόμιμης βίας. Αν η υπόθεση αυτή δεν αντιμετωπιστεί άμεσα και με τον αυστηρότερο τρόπο θα κλιμακώνεται σε αδιανόητο βαθμό και χαμένοι δεν θα βγούν οι φυλακισμένοι που έτσι κι αλλοιώς δεν έχουν να χάσουν τίποτε...