Σενάρια για υποψηφιότητα Μαρινάκη στον Πειραιά

Σενάρια για υποψηφιότητα Μαρινάκη στον Πειραιά Facebook Twitter
5

Πληροφορίες σε ενημερωτικά και αθλητικά σάιτ θέλουν το Βαγγέλη Μαρινάκη να σκέπτεται το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Πειραιά, μετά από πρόταση που έκανε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακούς το σκέφτεται και αναμένεται να απαντήσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Μάλιστα κάποιες άλλες πληροφορίες προσθέτουν στη συζήτηση, αναφέροντας ότι ήδη ο κ. Μαρινάκης έχει ένα πλάνο στο μυαλό του για το σχήμα, βάζοντας στο πλευρό του το γιό του Σωκράτη Κόκκαλη Πέτρο.

Ο πατέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, ήταν στο παρελθόν, δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά. Υπέρ δε της υποψηφιότητας Μαρινάκη φέρονται να τάσσονται αρκετοί εφοπλιστές αλλά και άνθρωποι από τον εμπορικό σύλλογο της πόλης.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Για να ξερουμε για τι μιλάμε, λεγεται οτι ορισμένους από τους συλλογους του Ολυμπιακου ειναι οι πιο διαβρωμενοι από την ΧΑ, οτι επικρατει ενα και καλα κλιμα "no politico" κλπ κλπ.Επισης να υπενθυμισω οτι ο παππους του Κοκαλλη ηταν υπουργο ς με το ΚΚΕ στην κυβερνηση του βουνου. Για το αν την παραπάνω κατασταση (διεισδυση ΧΑ) εγινε επι Κοκκαλη ή Μαρινακη δεν το ξερω.