Τελικά δεν μετονομάστηκε δρόμος σε "Οδός Πάμπλο Γκαρσία"

Τελικά δεν μετονομάστηκε δρόμος σε "Οδός Πάμπλο Γκαρσία" Facebook Twitter
1

Δεν έγινε στα αλήθεια η μετονομασία δρόμου του Δήμου Αριστοτέλη σε οδό Πάμπλο Γκαρσία, όπως διευκρίνισαν σήμερα από τον Σύνδεσμο Φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας.

Ο Νικόλαος Ζυγούρης, μέλος του συνδέσμου είπε στο ΑΠΕ: «Ο Σύνδεσμος Φίλων του ΠΑΟΚΑρναίας ποτέ δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία να ισχυρίζεται ότι βγήκε απόφαση ονοματοδοσίας από το δημοτικό συμβούλιο. Επρόκειτο για ένα χάπενινγκ που έγινε την 25η Μαρτίουκαι μόνο για εκείνη τη μέρα. Η κίνηση ήταν συμβολική και η πινακίδα διακοσμητική και έχει ήδη βγει» προσθέτει.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη στην οποία εκφραζόταν άγνοια και έκπληξη για το θέμα από τους αρμόδιους φορείς:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης την ανάρτηση πινακίδας ονομασίας οδού «Πάμπλο Γκαρσία» στην Αρναία, η οποία ατυχώς αναρτήθηκε από την πλευρά των φίλων του ΠΑΟΚ Αρναίας. Ως Δημοτική Αρχή ουδέποτε παρείχαμε την έγκρισή μας για την ονομασία της οδού ούτε είχαμε καμία ενημέρωση».

Η ανακοίνωση συνεχίζει επισημαίνοντας: «η ονομασία οδών γίνεται με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία λαμβάνεται ύστερα από εισήγηση του οικείου τοπικού συμβουλίου και σύμφωνη γνώμη ειδικής επιτροπής. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε, ούτε φυσικά καμία προφορική έγκριση δόθηκε».

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια