Καθαρίστρια πήρε το κλομπ από αστυνομικό

Καθαρίστρια πήρε το κλομπ από αστυνομικό Facebook Twitter
10

Ένα απρόοπτο συνέβη νωρίτερα έξω από το υπουργείο Οικονομικών, όπου απολυμένες καθαρίστριες έδωσαν και σήμερα αγωνιστικό παρόν, περιμένοντας την έλευση της Τρόικα και του υπουργού Οικονομικών.

Κάποια καθαρίστρια πήρε το κλομπ από τα χέρια άνδρα της ομάδας ΥΜΕΤ, και το κουνούσε φωνάζοντας του: «Χτυπάτε με αυτό εδώ τις μανάδες σας; Δεν τρέπεστε;». Τελικά το κλομπ πήρε από τη γυναίκα με «πονηριά» άλλος αστυνομικός που ήρθε από πίσω της καθώς αρνιόταν να το δώσει σε αυτόν που της το ζητούσε.

Ελλάδα
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
άντε μπράβο! ψυχή τρανή μόνο γι' αυτό.θα σας έλεγα εγώ αν δεν ήταν καθαρίστριες και αν δεν είχαν την ηλικία που έχουν..όχι πως δίστασαν άλλες φορές αλλά αν ήταν κανένας 20,30 θα τις έτρωγε ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΑ.
Ας ειμαστε και λιγο ευαισθητοι ανθρωποι.Ας σκεφθουμε λιγακι και τον κακομοιρη τον "Μπαλουρδο" !! Του πηρε το γκλομπ η καθαριστρια και τωρα θα τον πεθανουνε στο καψωνι και στην πλακα !!Ασε που τον βλεπω τωρα να το κολλαει στο χερι του με super glue για να μην την ξαναπατησει !
ότι και να του πείς κυρία μου δεν καταλαβαίνει ο ΜΑΤατζής. Αν καταλάβαινε δε θα έκανε αυτή τη δουλειά.Σα να προσπαθείς να παίξεις με νηστικό επί τρείς μέρες Ροντβάιλερ...
σταματάκο ούτε να φας δεν είσαι άξιος αν δεν σου το δώσουν στο στόμα... Σιγά μη δουλεύεις κιόλας.Αλλά βέβαια εσύ περιμένεις την επανάσταση και μετά θα τε βρείς έτοιμα, σιγά μην ασχοληθείς με μισθωτή σκλαβιά... ΟΥΣΤ
γούτσου γούτσου τα σκυλιά με τ'αφεντικά τους. Το χέρι που τα ταΐζει δεν το δαγκώνουν, το χέρι όμως που διεκδικεί το αυτονόητο, να κάνει τους όρους επιβίωσης όρους διαβίωσης, είναι ο μεγαλύτερος φαινομενικός εχθρός τους. Μπάτσε η δουλειά δεν είναι ντροπή. Κράξε και βγάλε τα κόμπλεξ σου γλυκούλη.