Ξανά στο δικαστήριο οι 42 του Χρηματιστηρίου

Ξανά στο δικαστήριο οι 42 του Χρηματιστηρίου Facebook Twitter
1

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν και πάλι 42 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των μετοχών «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε περίπτωση που γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης της αθωωτικής απόφασης που άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.


Η αίτηση στρέφεται κατά της ομόφωνης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία αθωώθηκαν 42 επιχειρηματίες, επενδυτές και χρηματιστές, που φέρονταν να εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου του 1999. Οι 42 κατηγορούνταν για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


Επί της αιτήσεώς του αντιεισαγγελέα που υποστηρίζει ότι η απόφαση δεν ήταν εμπεριστατωμένη, θα εκδοθεί σχετική απόφαση από τον Αρειο Πάγο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια