Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πειραιά

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Πειραιά Facebook Twitter
0

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Πειραιά ξεκινούν από αυτό το Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου. Στην πλατεία Κανάρη στο Πασαλιμάνι, στις 11:00 θα γίνει ένας ξεχωριστός «Μουσικός Περίπατος» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου, ενώ θα υπάρχουν και πολλά φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

Την 1η Μαρτίου στο πάρκο Δηλαβέρη στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα «WhiteNoiz». Την επομένη, 2 Μαρτίου, στο πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαδογιωργή θα πραγματοποιηθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου. Το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού για μικρούς και μεγάλους, με λαγάνα, σαρακοστιανά και κρασί, θα γίνει την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, στην πλαζ της Φρεαττύδας. Με σύνθημα του δήμου Πειραιά : «ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ -ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, πετάμε το χαρταετό μας, δεν πετάμε τα σκουπίδια μας!», μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να γιορτάσουν τα κούλουμα με παραδοσιακό γλέντι που θα ξεκινήσει στις 12:00 με μουσική συναυλία.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM
«Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Ελλάδα / «Θέλω περιπολικό για να πάω σπίτι»: Το χρονικό της αμέλειας λίγο πριν τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα

Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες το βράδυ της γυναικοκτονίας – Οι παραλείψεις, οι δικαιολογίες και η τραγική κατάληξη μπροστά στο αστυνομικό τμήμα
LIFO NEWSROOM