Ποιος είναι ο Τζεβελέκος της ΜΚΟ για τις νάρκες

Ποιος είναι ο Τζεβελέκος της ΜΚΟ για τις νάρκες Facebook Twitter
8

Λιμουζίνες, ιδιωτική φρουρά και μια πολυτελής βίλα «συνόδευαν» τη ζωή που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος στη Ρόδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ροδιακή». Ο προφυλακισμένος πλέον που παρουσιαζόταν άλλοτε σαν δημοσιογράφος, άλλοτε σαν θεολόγος και άλλοτε σαν οικονομολόγος ζούσε τα τελευταία 9 χρόνια στη Ρόδο, σε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, έχοντας και ιδιωτική φρουρά.  Κυκλοφορούσε όταν πήγε στη Ρόδο με πολυτελές αυτοκίνητο και σύμφωνα με την εφημερίδα, διέδιδε στις επαφές του ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου. Μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό. 

Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών στην εφημερίδα, με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων. 

Εκτός από τις ιδιότητες που αναφέρθηκαν προηγουμένως ο Τζεβελέκος παρουσιαζόταν και ως βιολογικός καλλιεργητής . Πάντοτε όμως συνόδευε αυτές τις επαγγελματικές του συστάσεις με την ιδιότητα του στελέχους της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης».

Ελλάδα
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Φαντάζομαι ότι εάν δήλωνε φίλος του Βενιζέλου ή του Σαμαρά, και ήταν κιόλας, όλα θα ήταν μία χαρά...Έστω και έτσι, ας ξεκινήσουμε από αυτούς που ήταν φίλοι και δεξιά χέρια καμμένων πολιτικά χαρτιών, μπας και επιστραφούν μερικά λεφτά και φοβηθούν επίδοξα στελέχη ΜΚΟ...
Επιτελους, το πιο καλο παραδειγμα για να καταλαβουν ολοι οτι υπαρχουν οι ΜΚΟ με αυτους που κανουν δουλεια και προσφερουν και οι αλλες με τους κρατικοδιαιτους και τους κομματικους στρατους που σε αυτες βρηκαν ενα νεο πεδιο για να συνεχισουν τις λαμογιες τους.
Διερωτωμαι ποσοι "Τζεβελεκοι" υπαρχουν σε αυτη την ερημη χωρα.Ποσες χιλιαδες.Το μονον βεβαιο ειναι οτι αυτα τα προιοντα του "εκσυγχρονισμου"και του "νεοφιλελευθερισμου" αρχισαν να μας "προκυπτουν" την δεκαετια του 1990,και σταδιακα "κατακυριευσαν" την χωρα.Και την ισοπεδωσαν.Παντως απο οσους απο αυτους εχω γνωρισει-και ειναι αρκετοι-εχω καταληξει οτι εχουν τα ακολουθα κοινα χαρακτηριστικα.Α.Εχουν ως αποκλειστικο γνωμονα λειτουργιας το ατομικο συμφερον τους,και μονον αυτο.Β.Αντιμετωπιζουν τις ιδελογιες-οποιαδηποτε ιδεολογια-σαν μολυσματικες νοσους..Β.Εννοιες οπως πατριδα,ιστορια,ιδανικα και αξιες δεν σημαινουν απολυτως τιποτε για τους ιδιους.Ουτε καν εννοιολογικα. Ας μην πεφτουμε,λοιπον,απο τα συννεφα.......