Βρέθηκε ο κρατήρας από τη ρουκέτα

Βρέθηκε ο κρατήρας από τη ρουκέτα Facebook Twitter
0

Κρατήρας που θεωρείται ότι προέρχεται από την εκτόξευση ρουκέτας στις 12 Ιανουαρίου κατά των γραφείων της Μερσεντές εντοπίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) στην Βαρυμπόμπη.  

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί επίσης κάποια υπολείμματα του βλήματος. Ο κρατήρας βρέθηκε κοντά σε αυλή σπιτιού ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι η εκτόξευση της ρουκέτας έγινε από πολύ μεγάλη απόσταση.

Υπενθυμίζεται ότι την εκτόξευση ρουκέτας τη γνωστοποίηση η οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που με προκήρυξη της χθες ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση κατά του σπιτιού του Γερμανού πρέσβη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM