Συγκέντρωση σήμερα για τα φορολογικά πρόστιμα

Συγκέντρωση σήμερα για τα φορολογικά πρόστιμα Facebook Twitter
0

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα για την φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και για τα υπερβολικά πρόστιμα που θέσπισε η κυβέρνηση.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει η ΠΟΕ – ΔΟΥ που σε ανακοίνωση της αναφέρει:  «Η Ομοσπονδία Εφοριακών συμμετέχει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η  ΕΦΕΕΑ στις 4.2.2014 ώρα 11:00 στην Πλατεία Συντάγματος ενάντια στις αδικίες των φορολογικών νόμων (πρόστιμα φορολογικών υποχρεώσεων που ισχύουν από 1.1.2014).

»Οι εφοριακοί που καλούνται να υλοποιήσουν τους φορολογικούς νόμους, διαπιστώνουν καθημερινά την φορολογική αδικία, ανισότητα και φοροκαταιγίδα στις πλάτες ενός λαού που υποφέρει δοκιμάζεται και αγωνιά»

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM