Απεργία την Πρωτομαγιά

Τρεις ποινικοί, βασικοί ύποπτοι για τις δολοφονίες των χρυσαυγιτών

Τρεις ποινικοί, βασικοί ύποπτοι για τις δολοφονίες των χρυσαυγιτών Facebook Twitter
3

Τρείς ποινικούς-δύο Έλληνες και ένα  Αλβανό-θεωρεί ως βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος.

Η εφημερίδα γράφει ότι οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει σημαντικές ενδείξεις για την εμπλοκή των τριών υπόπτων από παρακολουθήσεις τηλεφώνων μέσω του συστήματος που διαθέτει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Σύμφωνα με αστυνομικούς ο ένας από αυτούς είχε ανάστημα και σωματοδομή που ταιριάζουν απόλυτα με εκείνες του «εκτελεστή» των μελών της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, αναφέρεται, έχει διαπιστωθεί ότι είχε τραυματιστεί στο πόδι σε ατύχημα με μοτοσικλέτα, κάτι το οποίο ταιριάζει στα δεδομένα του βίντεο από την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο, όπου ο δράστης φαίνεται ότι είχε ένα ιδιότυπο βάδισμα.


Τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί επιχειρούν να εντοπίσουν τις διασυνδέσεις των τριών. Υπενθυμίζεται ότι την ευθύνη για την επίθεση είχε διεκδικήσει η ομάδα «ΜΑχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις».

Ελλάδα
3

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM