Άγνωστοι θανάτωσαν 10 αδέσποτα στο κέντρο των Γρεβενών

Άγνωστοι θανάτωσαν 10 αδέσποτα στο κέντρο των Γρεβενών Facebook Twitter
0

Πάνω από 10 αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών προκαλώντας τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας.

Όπως έγραψε το newsit.gr, η φιλοζωική εταιρεία της περιοχής κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ ο δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης αποφάσισε να επικηρύξει τους δράστες με την ιδιότητα του απλού πολίτη. Γνωστοποίησε, μάλιστα, ότι προσφέρει το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ σε όποιον αναφέρει στις αρχές τον υπεύθυνο ή τους υπεύθυνους τέτοιων πράξεων.

"Ο Δήμος ως φορέας δεν μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια όπως αυτή της επικήρυξης. Έτσι, αποφάσισε να το κάνει αυτό ο ίδιος ο κ. Κουπτσίδης, με την ιδιότητα του πολίτη" διευκρινίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ανδρέας Τόσκας. Σε δήλωσή του, ο κ. Κουπτσίδης χαρακτηρίζει αποτρόπαια την πράξη αυτή, κάνει λόγο για βάναυση προσβολή ολόκληρης της κοινωνίας των Γρεβενών και υπογραμμίζει ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

Ελλάδα / «Τι θα πούμε, αυτοκτονήστε, δεν τρέχει τίποτα;»: Επιμένει ο μητροπολίτης για την κηδεία της 17χρονης στο Ηράκλειο

«Ας αναρωτηθεί η κοινωνία ποιος είναι ο λόγος που 17χρονα παιδιά οδηγούνται στην αυτοκτονία» απαντά στις επικρίσεις ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου, Γεράσιμος
NEWSROOM