Επιστολή και από τον Κουφοντίνα: «Έκλεισε ο κύκλος της 17 Νοέμβρη»

Επιστολή και από τον Κουφοντίνα: «Έκλεισε ο κύκλος της 17 Νοέμβρη» Facebook Twitter
6

Σαφή θέση στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της τρομοκρατίας παίρνει και ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος, με επιστολή του προς την Εφημερίδα των Συντακτών, προειδοποιεί «προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικητή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της».


Μάλιστα τα βάζει και «με όσους σιώπησαν» δείχνοντας εμφανώς  τον Χριστόδουλο Ξηρό, ενώ αναφέρει ότι «ο κύκλος της 17 Νοέμβρη έχει κλείσει».


«Όπως έχω πει ξανά, ο ιστορικός κύκλος της 17Ν έχει κλείσει. Το έχω δηλώσει από το 2002, όταν υπεράσπιζα την τιμή της οργάνωσης και τις επαναστατικές αξίες που ευτελίζονταν από τις ομολογίες και τραυματίζονταν από το κενό της σιωπής. Η 17Ν έκλεισε τον κύκλο της τότε», τονίζει στην αρχή της επιστολής του.


Στη συνέχεια κάνει μία σύντομη περιγραφή της κατά τον ίδιο σημερινής εικόνας των ενόπλων δράσεων στην Ελλάδα, για να κλείσει με μία ακόμη αναφορά στην 17Ν και τους επίδοξους «συνεχιστές» της.


«...σήμερα, από την δική μου μεριά, οφείλω να προειδοποιήσω προς κάθε κατεύθυνση και προς οποιονδήποτε επίδοξο διεκδικήτή, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να καπηλεύεται το όνομα και την ιστορία της 17Ν, πολύ περισσότερο να δηλώνει συνεχιστής της.


Αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να ξανακουστεί βάσιμα η γνωστή ρήση του Μαρξ για την φάρσα της ιστορίας!», γράφει ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια