Αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα στο Κερατσίνι για τον Παύλο Φύσσα

Αντιφασιστική συγκέντρωση το απόγευμα στο Κερατσίνι για τον Παύλο Φύσσα Facebook Twitter
5

 

Αντιφασιστική εκδήλωση στο Κερατσίνι, στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, διοργανώνει στις 5 το απόγευμα η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή». Tο παρόν στην εκδήλωση θα δώσουν και οι γονείς του Λουκμάν Ζαχζάτ, του 27χρονου Πακιστανού μετανάστη που δολοφονήθηκε πριν από περίπου χρόνο στα Πετράλωνα στην οδό Τριών Ιεραρχών, από δύο άτομα. Σε δήλωσή τους αναφέρουν: «καμιά μάνα, κανένας πατέρας να μην ζήσει ξανά το πόνο μας, όταν μάθαμε ότι το παιδί μας το μαχαίρωσαν την ώρα που πήγαινε να βγάλει ένα μεροκάματο για αν ζήσουμε. Είμαστε φτωχοί άνθρωποι και μεγάλη οικογένεια. Είναι κρίμα, χάθηκαν παιδιά σαν τον Σαχζάτ και τον Παύλο από φασίστες δολοφόνους. Γιατί;»



Η συγκέντρωση θα γίνει στη συμβολή των οδών Παν. Τσαλδάρη και Κεφαλληνίας. 

 

Οι γονείς του 27χρονου που βρίσκονται στην Ελλάδα για τη δίκη των δυο που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το παιδί τους την ώρα που πήγαινε στη δουλειά, εξέφρασαν την επιθυμία να συναντηθούν με τους γονείς του Παύλου Φύσσα.

 

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πολύ ωραίες αυτές οι εκδηλώσεις-διαδηλώσεις αλλά ας θυμόμαστε παράλληλα και τον πατερούλη που χάθηκε τη μέρα που θα γεννιόταν το παιδί του επειδή τον μαχαίρωσαν για μια βιντεοκάμερα, κι όχι τόσο τον μπαμπά αλλά το παιδάκι που δεν τον γνώρισε ποτέ και τη μαμά που έφερε στον κόσμο το παιδί της μετά από ένα τόσο τραγικό συμβάν που θα την συνοδεύει σε όλη της τη ζωή. Τους θυμάστε αυτούς?
Τι σχέση έχει η δολοφονία Φύσσα, με τη δολοφονία αυτού που αναφέρεις; Η μία ήταν δολοφονία για το έτσι θέλω, η άλλη στην ανάγκη της επιβίωσης.Και δεν είναι δικές μου λέξεις, είναι κάτι που είπε και η γυναίκα του στον Μιχαλολιάκου επιστρέφοντάς του τα σταφάνια που είχε στείλει ο κύριος για να καπηλευτεί τον θάνατό του 44χρονου (και αυτά λόγια της γυναίκας του), αλλά καθώς πληροφορείσαι από την τιβί, λογικό είναι το σχόλιό σου να είναι λίαν επιεικώς... χρυσαυγίτικο.
Προς : Δαρβίνε, είσαι άθλιος.Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και αιτιολογιες θανατων ή αυτοκτονιων.Δεν υπαρχει ομως καμια για τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ!ΚΑΜΙΑ!Υπαρχει κινητρο,υπαρχει δραστης και αλλα πολλα που δεν αφορουν ουτε εσενα ουτε εμενα αλλα την αστυνομια.Εμεις το μονο που πρεπει να κανουμε ειναι να καταδικαζουμε ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ τη βια αποπου και να προερχεται και να αποδεχομαστε τον πονο των οικογενειων που χασαν τους ανθρωπους τους απο καποιον εγκληματια οποια και να ταν τα κινητρα του.Οποτε δεν ειμαι καλος στα πολιτικα να κρινω το σχολιο σου αν εχει κρυφο μυνημα καποιας παραταξης οπως εκανες εσυ στον απο πανω σχολιαστη αλλα αυτα τα περι επιβιωσης που εγραψες ειναι λιαν επιεικως... σαχλαμαρες..(μη τυχον καποιος δωσει μια αλλη διασταση σε ενα θεμα απο αυτη που εχει καθιερωθει..κατευθιαν η αναλογη ρετσινια)
Δε λέει μόνο για Φύσσα το άρθρο. Ξεκόλα το μυαλό σου, δεν είμαστε μόνο χρυσαυγίτες και αριστεροί. Υπάρχουν και οι απλοί αντικειμενικοί άνθρωποι για τους οποίους ο φόνος είναι φόνος. υγ. Δεν έχω τηλεόραση καρδιά μου.