Εκπαιδευτικός με βραβείο στο ένα χέρι και στο άλλο τη διαθεσιμότητα

Εκπαιδευτικός με βραβείο στο ένα χέρι και στο άλλο τη διαθεσιμότητα Facebook Twitter
6

 

Kρατώντας στο ένα χέρι το βραβείο που του απένειμε για το έργο του το πρόγραμμα «Θεσμός Αριστείας και ανάδειξη Καλών Πρακτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση» και στο άλλο το χαρτί της διαθεσιμότητας, εμφανίστηκε στην τελετή απονομής που έγινε στο υπ. Παιδείας ο εκπαιδευτικός Δημήτρης Σακατζής.

Η τελετή για τα Αριστεία 2013 έγινε με κάθε επισημότητα στην αίθουσα «Jacqueline de Romilly» του υπουργείου Παιδείας και ο Δημήτρης Σακατζής στην ομιλία του είπε ότι «ο πολιτικός κόσμος πρέπει να ντρέπεται που κατασυκοφαντεί τους εκπαιδευτικούς».

Το πρόγραμμα Αριστείας έχει ως στόχο την αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που αναπτύσσεται στα σχολεία, ως βάση για τον εμπλουτισμό και την ενδυνάμωση του εκπαιδευτικού έργου μέσα από την επιβράβευση και την δημόσια ανάδειξη «βέλτιστων πρακτικών» της μαθησιακής διαδικασίας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, την τελευταία χρονιά εφαρμογής του (2012-2013), κατατέθηκαν 1.035 έργα από 2.114 εκπαιδευτικούς και βραβεύθηκαν 105 ατομικά και ομαδικά έργα, που υλοποιήθηκαν από 258 εκπαιδευτικούς πανελλαδικά.

«Νοιώθω τιμή που είμαι στην ομάδα που βραβεύθηκε. Δεν ήρθαμε να χαλάσουμε τον θεσμό, τον τιμούμε» είπε καταχειροκροτούμενος ο βραβευμένος και υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικός.

Ελλάδα
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
να ντρεπεσαι, να λυπάσαι, να εξοργιζεσαι...και προ ημερων διαβαζα πως το δημοτικο στην φινλανδια θεωρείται το κορυφαιο της ευρωπης, εφαρμόζοντας τα αυτονόητα μιας κοινης, οραματικης σε βαθος χρονου λογικης...
οι αφοι μαρξ θα ειχαν σταματησει να γυριζουν ταινιες. ο σουρεαλισμος της χωρας μας τους εχει ξεπερασει.δυο ακομα κρουσματα. ο συριζα εχει σχεση με συμφεροντα. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ+ ο πειραιως ειχε καλεσει τον πάπα σε μονομαχια αγιασμωντωρα αυτο. και ο απο κατω λεει για αξιολογηση.εχουμε κλεισει σαν χωρα.
είναι ιδια περιπτωση με τους διοικητικους. τους παρακαλουσαν να αξιολογηθουν και δεν θελανε. τωρα πεφτουν κεφαλια ακριτα. οπως στρωνει κανεις..
το ποιος αξιολογει και με ποιον τροπο το αφηνουμε στην μπαντα ε?ας πουμε ποιοι και πως εγιναν διευθυντες οι περισσοτεροι δ/ντες σχολειων, ποιοι οι των περιφερειακων δ/σεων εκπαιδευσης κλπ?
Όποιος τόλμησε να ψελλίσει τη λέξη αξιολόγηση πέσαν να τον φάνε.Στην ΟΛΜΕ να τα δείξει τα χαρτιά (και σ' αυτούς που τη σιγοντάρουν).http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=395529