Η σύζυγος και η κόρη του Μιχαλολιάκου κάνουν την εκπομπή της Χ.Α.

Η σύζυγος και η κόρη του Μιχαλολιάκου κάνουν την εκπομπή της Χ.Α. Facebook Twitter
16

Η σύζυγος και η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέλαβαν από χθες τις θέσεις που άδειασαν λόγω συλλήψεων, στη διαδικτυακή εκπομπή της Χ.Α.. Η σύζυγος του αρχηγού, κατά τη δική της εμφάνιση ισχυρίστηκε ότι οι εξελίξεις ωφέλησαν τη Χ.Α. και "όλο και περισσότεροι χτυπάνε την πόρτα μας για να γραφτούν στο κόμμα".

Ο κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία εμφανίστηκε οργισμένη στην εκπομπή, έχοντας δίπλα της τον βουλευτή Ματθαιόπουλο και προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των χρυσαυγιτών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

 «Και αν οι συναγωνιστές μας δεν μπορούν να κάνουν ό,τι έκαναν πριν, μπορούμε εμείς και αν μπούμε φυλακή θα μπορούν άλλοι. Η Χ.Α. είναι ιδέα», είπε η Ουρανια Μιχαλολιάκου.Επανέλαβε δε ότι είναι υπερήφανη για τον πατέρα της, συμπληρώνοντας: «Μπορούν να πουν τα παιδιά άλλων βουλευτών ότι είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους;».

Διαβεβαίωσε δε ότι «ακόμη και να έρθουν να με συλλάβουν αύριο το πρωί δεν πρόκειται να κλάψω», ενώ σημείωσε σχετικά με τις δηλώσεις της πως «όποτε γουστάρουμε παραιτούμαστε από βουλευτές και εάν γουστάρουμε δίνουμε συνεντεύξεις».

Ελλάδα
16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισαγγελέας στη δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ζητά ενοχή των κατηγορουμένων - Μιλά για «σκηνικό λιντσαρίσματος»

Ελλάδα / Εισαγγελέας στη δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ζητά ενοχή των κατηγορουμένων - Μιλά για «σκηνικό λιντσαρίσματος»

Να κηρυχθούν ένοχοι οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησε ο εισαγγελέας - «Οι ισχυρισμοί τους ότι ήταν σε άμυνα δεν ευσταθούν γιατί εκείνοι ήταν έξω από το κατάστημα με ασφάλεια ανάμεσα στον κόσμο»
NEWSROOM
Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Ελλάδα / Ηράκλειο: Αθωώθηκε ο 35χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Τον Ιούνιο του 2023, ο 35χρονος, άνευ λόγου επιτέθηκε με μαχαίρι στην 30χρονη αρραβωνιαστικιά του στο Ηράκλειο, η οποία δέχτηκε 14 μαχαιριές και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στη ΜΕΘ
NEWSROOM