Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. ότι έκλεισε και απειλεί με «εφιάλτη»…

Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. ότι έκλεισε και απειλεί με «εφιάλτη»… Facebook Twitter
5

Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ότι έκλεισε τα γραφεία της και κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο που «έχει ως στόχο να χτυπήσει τα ποσοστά του κινήματος». Αφού επιτίθεται σε δημοσιογράφους και πολιτικούς με το γνωστό λεξιλόγιο, η οργάνωση «υπόσχεται» ότι σύντομα θα είναι κοντά στους συμπολίτες της «με μια μεγαλειώδη εκδήλωση».

Δεν παραλείπει δε να επιτεθεί και στους αντιεξουσιαστές με μια φράση που μοιάζει με απειλή. «Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εφιάλτης σας θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες...»

Ολοκληρώνει με τα γνωστά Ζήτω: στο Έθνος, στον Αρχηγό, και στη Χρυσή Αυγή.


Σε μια νύχτα κατέβηκαν οι πινακίδες με τον μαίανδρο και το λογότυπο της Χ.Α. στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση της οργάνωσης.

Όπως γράφει η εφημερίδα Εθνος, το κτήριο στην οδό Καισαρείας είναι πλέον άδειο ενώ μορφή ντόμινο παίρνουν τα λουκέτα και σε άλλα γραφεία της οργάνωσης ανά την Ελλάδα.

Κάτοικοι της Νίκαιας χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εφημερίδα, πως η περιοχή έχει απαλλαγεί από την παρουσία των χρυσαυγιτών ενώ επαγρυπνούν και δηλώνουν αποφασισμένοι να μη δεχτούν άλλα περιστατικά βίας στην περιοχή.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια