"Πληρωμένος δολοφόνος ο Ρουπακιάς", λέει η μητέρα του Π. Φύσσα

3

Αποκαλυπτική για το τις συνθήκες της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ήταν η μητέρα του 34χρονου που μίλησε το πρωί στον Σκάι. Όπως είπε, «υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας με βίντεο από τη σκηνή της βίας έξω από την καφετέρια», αλλά «έκανε το λάθος και το πήγε στην αστυνομία».  

Τόνισε ακόμη ότι η κοπέλα του 34χρονου, δεν έφυγε αλλά έτρεξε στην αστυνομία που ήταν παραδίπλα. Όπως είπε, η μητέρα του θύματος στο σημείο ήταν έξι μηχανές με 12 άτομα της ομάδας ΔΙΑΣ. «Τους εκλιπαρούσε φωνάζοντας, πηγαίνετε, θα γίνει κακό. Και της απάντησαν ‘θα πάμε να τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια’;».

Όπως υποστήριξε, η μητέρα του Π. Φύσσα, ενώ έβλεπαν μπάλα, κάποιος θαμώνας της καφετέριας, που δεν ήταν μέλος της παρέας του Παύλου, είπε κάτι για κάποιον.

Στη συνέχεια η παρέα του θύματος έφυγε από την καφετέρια και ο Παύλος Φύσσας, με σκοπό να τους προστατέψει, τους είπε να σκορπίσουν στα στενά, ώστε να καθυστερήσει όσους είχαν συγκεντρωθεί απ’ έξω.

Όπως εξήγησε η γυναίκα, ο γιος της τους αντιμετώπισε, αλλά ήρθε ο άλλος (σ.σ: ο Γ. Ρουπακιάς) ανάποδα με το αυτοκίνητο και του είπε «θα σε καθαρίσω».

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε προηγούμενα με κανέναν, πως ήταν άγνωστοι, αλλά τόνισε πως ο Ρουπακιάς ήταν πληρωμένος δολοφόνος τον οποίο έστειλαν επί τούτου. «Ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια, τον ειδοποίησαν για να σκοτώσει έναν και έτυχε να σκοτώσει το παιδί μου. Το σκότωσαν γιατί έμεινε να υπερασπιστεί τους φίλους του».

Μάλιστα, τόνισε πως αυτόπτης μάρτυρας είπε «πείτε στον πατέρα του ότι έχετε λεβέντη γιο, το παιδί μου τα έβαλε με τρεις και δεν είχε γρατσουνιά. Μόνο το μαχαίρι του δολοφόνου είχε πάνω του».

Ο πατέρας του Φύσσα, είπε ότι υπήρξε "οδηγία" από Χρυσαυγίτες «να πάμε να δείρουμε εξτρεμιστές», και επανέλαβε ότι ο γιος του πολιτικά δεν ανήκε πουθενά.

Όπως είπε ο κ. Φύσσας, ο Ρουπακιάς είχε εντολή να σκοτώσει, προσθέτοντας ότι το χτύπημα που δέχτηκε στην καρδιά ο γιός του ήταν επαγγελματικό. Τόνισε μάλιστα πως ο δολοφόνος έστριψε το μαχαίρι για να μπει αέρας.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM