Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις Facebook Twitter
0

Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ.  Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ νωρίτερα, στις 10.30, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Στην κινητοποίηση θα μετέχει και η ΓΣΕΕ που έχει αποφασίσει 4ωρη στάση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, από τις 11.00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η απεργία των καθηγητών και των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία και τον ΟΑΕΔ, που πραγματοποιούν επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ απεργούν και σήμερα οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί. Στη 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι δάσκαλοι.

Με απόφαση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), οι δικαστικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στη 48ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ ενώ προβλήματα στις μετακινήσεις με το τρένο και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα αντιμετωπίσει σήμερα το επιβατικό κοινό, λόγω της τετράωρης στάσης εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00, που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Τρίωρη στάση εργασίας κήρυξαν για σήμερα από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στον κλάδο της ενημέρωσης.

Συνεχίζονται και οι κινητοποιήσεις των διοικητικών υπάλληλων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μάλιστα στο Πολυτεχνείο προγραμματίζει για απόψε στις 20.00, στην είσοδο του ιστορικού κτηρίου συναυλία για τη δημόσια παιδεία με ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Μανώλης Φάμελος, ο Μάνος Πυροβολάκης και άλλοι.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Ελλάδα / Νεκρή με τραύματα στον λαιμό βρέθηκε η 11χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

Η Βασιλική είχε εξαφανιστεί 21:10 το βράδυ της Κυριακής από το χωριό Μυρτιά Πύργου - Το 11χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο Καταράχι Πύργου - 37χρονος που συνελήφθη ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία
NEWSROOM
Μάικλ Μόσλι: Τις τελευταίες του στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το μπιτς μπαρ

Ελλάδα / Μάικλ Μόσλι: Επί 20 λεπτά περιπλανιόταν ζαλισμένος στον λόφο πίσω από το μπιτς μπαρ

Ο Βρετανός φαίνεται σε υλικό από κάμερα ασφαλείας από το κατάστημα στην παραλία Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, ώσπου ξαφνικά στέκεται, ακουμπά στο φράχτη και κατόπιν χάνεται από το οπτικό πεδίο της κάμερας
NEWSROOM