ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δωρίζει στο δημόσιο τα ακίνητα της η Αρετή Τσοχατζοπούλου

Δωρίζει στο δημόσιο τα ακίνητα της η Αρετή Τσοχατζοπούλου Facebook Twitter
4

Τη «συνταγή» Γαβαλά επιθυμεί να ακολουθήσει η Αρετή Τσοχατζοπούλου, η οποίος προσκόμισε σήμερα στο δικαστήριο συμβόλαιο με το οποίο εκχωρεί στο Ελληνικό Δημόσιο τα τρία ακίνητα που κατέχει. Η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου προσκόμισε μέσω του συνηγόρου της  Μιχάλη Δημητρακόπουλου, συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς στο Δημόσιο, για το ακίνητο στην οδό Δεινοκράτους και για τα δύο ακίνητα της οδού Κεφαλληνίας. Υποστηρίζει ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μείνει στην Ελλάδα με τα τρία παιδιά της και να είναι «ξεκάθαρη με τους συμπολίτες της».

Όπως ανέφερε ο κ. Δημητρακόπουλος, «η Αρετή Τσοχατζοπούλου δίνει στο Ελληνικό Δημόσιο τα τρία ακίνητα για τα οποία κατηγορείται. Δεινοκράτους, Κεφαλληνίας 40 και 38. Η εντολέας μου είναι αθώα. Έχει τρία παιδιά, εκ των οποίων το ένα έχει σοβαρότατο πρόβλημα στον εγκέφαλο. Θέλει να μείνει στην Ελλάδα και θέλει, απέναντι στους συμπολίτες της, να είναι ξεκάθαρη».

Όταν ο πρόεδρος του δικαστηρίου σχολίασε ότι αυτά τα ακίνητα ε3ίναι δεσμευμένα, ο κ. Δημητρακόπουλος απάντησε: «Αυτό είναι το πρόβλημα. Θα είναι αναξιοποίητα για μία δεκαετία. Χρειάζονται αμετάκλητες αποφάσεις. Εμείς το δίνουμε τώρα, με συμβολαιογραφική πράξη δωρεάς, ώστε να ακολουθήσει η αποδοχή. Το ίδιο έκανε και ο Λάκης Γαβαλάς, που ήταν επίσης δεσμευμένα, αλλά η Δικαιοσύνη το εκτίμησε».

Ελλάδα
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Αυτό λέγεται έμπρακτη μετάνοια και δίνει σήμα τόσο στο δικαστήριο, όσο και στην κοινωνία.Επίσης ελαφρύνει το στίγμα που αναπόφευκτα θα βαρύνει τα παιδιά της. Καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους της συνομοταξίας.