Στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς

Στο νοσοκομείο ο τέως βασιλιάς Facebook Twitter
1

Στο νοσοκομείο εισήλθε επειγόντως ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, ο οποίος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του, στο Πόρτο Χέλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας ο τέως αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονους πόνους στο ουροποιητικό σύστημα και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του, στο Πόρτο Χέλι. Νοσηλεύεται σε κλινική στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη βεβαρημένη, καθώς τον Μάιο του 2009 είχε υποβληθεί σε διπλή χειρουργική επέμβαση στο Λονδίνο για την αντικατάσταση αποτιτανωμένης αορτικής βαλβίδας.

Το Έθνος γράφει ότι οι γιατροί χθες το μεσημέρι είχαν συγκαλέσει έκτακτο ιατρικό συμβούλιο προκειμένου να μελετήσουν τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος ενώ είχαν επικοινωνία με το θεραπευτήριο στο Λονδίνο, όπου είχε χειρουργηθεί.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Και το είχα ένα άγχος για την υγεία του μεγαλειότατου! Είναι καλά το παλικάρι? Ουφ εχω βαρεθεί να ακούω τι άσχημα περνάνε οι φτωχοί κι οι πεινασμένοι. Επιτέλους μια είδηση που μας αφορά. Ψωμί κ ελιά δεν έχουμε πιά, έχουμε όμως Κοκό τον τέως βασιλιά!