Η εφορία κατάσχει σπίτι ανέργου για 1.677 ευρώ

Η εφορία κατάσχει σπίτι ανέργου για 1.677 ευρώ Facebook Twitter
12

Μετά την απόπειρα κατάσχεσης σπιτιού ανέργου για χρέη κάτω των χιλίων ευρώ από την ΕΥΔΑΠ, κατάσχεση που δεν έγινε μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, σήμερα η εφημερίδα «Ριζοσπάστης» αποκαλύπτει την κατάσχεση από την εφορία σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη για χρέος 1.677 ευρώ (με τις προσαυξήσεις 2.173 ευρώ). Το ποσό του χρέους προέρχεται από ένα πρόστιμο της τροχαίας, από το φόρο εισοδήματος και το χαράτσι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το δημόσιο προχώρησε πριν από τρεις ημέρες σε αναγκαστική κατάσχεση του σπιτιού του μεταλλεργάτη, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών και άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Η Δ’ ΔΟΥ Πειραιά ορίζει μάλιστα με την πράξη καθορισμού χρεών που έγινε στις 25 Ιουνίου, ως «πρώτη προσφορά» το ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ. Ο μεταλλεργάτης χρωστά το σπίτι στην τράπεζα ενώ αυτός και η οικογένεια του είναι χωρίς ρεύμα εδώ και 7 μήνες.

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM