ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δύο συλλήψεις συνδικαλιστών στο λιμάνι της Ραφήνας

Δύο συλλήψεις συνδικαλιστών στο λιμάνι της Ραφήνας Facebook Twitter
0

Σε δύο συλλήψεις ναυτεργατών συνδικαλιστών της ΠΕΜΕΝ, που εμπόδιζαν τον απόπλου του πλοίου Πηνελόπη από το λιμάνι της Ραφήνας, προχώρησαν σύμφωνα με  την Πανελλήνια Ένωσης Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού οι αρχές, το πρωί. Οι συλλήψεις έγιναν παρουσία του Λιμενάρχη και του Εισαγγελέα.

Οι ναυτεργάτες είχαν προχωρήσει σε παρέμβαση στο πλοίο, καθώς η πλοιοκτήτρια εταιρία δεν έχει καταβάλει τα δεδουλευμένα στο πληρώματα ο οποίο είναι σε επίσχεση εργασίας.

Οι επβάτες του συγκεκριμένου πλοίου το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 7.30 για Ανδρο, Τήνο και Μύκονο θα ταξιδέψουν με το πλοίο Σουπερ Φέρυ με καθυστέρηση μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αλλαγής των εισιτηρίων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ναυτεργάτες θα πάνε στη συνέχεια στο Λαύριο για να κάνουν ανάλογες παρεμβάσεις και στα πλοία «Ακου Μαρίνα» και «Ταξιάρχης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες η ΠΝΟ υπέγραψε νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με τους πλοιοκτήτες αλλά τη θέση τους διαχώρισαν 4 σωματεία που διαφώνησαν και αποχώρησαν. Οι ακτοπλόοι ζήτησαν χρόνο για να καταβάλλουν τα δεδουλευμένα.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατατέθηκε η έφεση για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

Ελλάδα / Κατατέθηκε αίτηση έφεσης για το Μάτι: «Η απόφαση είναι απολύτως εσφαλμένη κατά την κρίση της»

«Η ίδια η Πυροσβεστική, η ίδια η Πολιτική Προστασία δεν προστατεύονται, όταν προστατεύονται εκείνοι που αφήνουν εγκληματικά να καούν και να πνιγούν 105 άνθρωποι», αναφέρουν συνήγοροι των θυμάτων
NEWSROOM