Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 20χρονος ανιματέρ

Στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού ο 20χρονος ανιματέρ Facebook Twitter
9

Στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που επιτέθηκε με μαχαίρι στον 11χρονο Ρώσο σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Όπως έκριναν οι αρχές, ο 20χρονος πρέπει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, την οποία, όπως είπε η μητέρα του ελάμβανε και είχε διακόψει κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Εν τω μεταξύ, η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν χθες ο 11χρονος στο Αγλαΐα Κυριακού για την αποκατάσταση του τένοντά του, αναβλήθηκε και θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Η ανησυχία των γιατρών επικεντρώνεται στο αν οι μαχαιριές στη σπονδυλική στήλη θα αφήσουν στο παιδί μόνιμα κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
εχεις εναν γιο, με καποια (υποθετω) βαρια μορφη αυτισμου (εν μερει αντιλαμβανεται τον κοσμο κ το περιβαλλον που ζει με εντελως δικο του τροπο), που πρεπει να παιρνει φαρμακευτικη αγωγη ενω εχει κριθει ακαταλληλος μεχρι και για να υπογραφει για τον εαυτο του...παιρνει την φαρμακευτικη του αγωγη και ολα βαινου σχετικα καλα και εχει μια σχετικα φυσιολογικη ζωη και αλληλεπιδραση με τους γυρω του...ερχεστε για διακοπες στην Κρητη, του προτεινουν δουλεια που εχει να κανει με κοσμο γτ ξερει ολλανδικα, και θεωρεις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ιδεα να τον αφησεις μονο του, αγνωστο μεταξυ αγνωστων γτ καποιος αγνωστος σου εγγυηθηκε οτι "θα τον προσεχει", ενω ξερεις οτι δεν πρεπει με ΤΙΠΟΤΑ να σταματησει τα φαρμακα του....ναι....οκ...παμε παλι!εχεις εναν γιο..... (οσες φορες και να το σκεφτω δεν μπορω να το καταλαβω!)
@Kalliopecon 22.5.2013 | 13:55Είναι ο 20χρονος νομικά υπεύθυνος για τις πράξεις του; Αν όχι, τότε λογικά κάποιος άλλος έχει την ευθύνη για τις πράξεις του 20χρονου. Ποιος όμως;
ασε το νομικο...σαν μανα που ξερεις οτι ασχετα με το τυπικο-νομικο ο γιος σου εχει προβλημα και παιρνει φαρμακα...τον αφηνεις μονο του ρε γαμωτο??? και αντε οτι θα δολοφονησει καποιον δεν σου παει το μυαλο...οτι μπορει κατι να παθει???δεν σε νοιαζει? απλα τον αφηνεις??? επισης ειναι γνωστο οτι η πλειοψηφια των ατομων που πασχουν απο ψυχικη νοσο και δεν τους προσεχει καποιος, καποια στιγμη σταματουν την αγωγη τους μονοι τους...