Ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονο Σύρο στην πλ. Αττικής

Ξυλοκόπησαν άγρια 20χρονο Σύρο στην πλ. Αττικής Facebook Twitter
2

Πριν ακόμη ξεπεραστεί το σοκ από τη ρατσιστική επίθεση σε 14χρονο στο κέντρο της Αθήνας, νέο κρούσμα ρατσιστικής επίθεσης καταγράφηκε χθες Τρίτη, σε 20χρονο Σύρος, στην πλατεία Αττικής.

Σύμφωνα με τους Γιατρούς του Κόσμου, ο νεαρός δέχτηκε την επίθεση ενώ έβγαινε από το σταθμό του Μετρό στην Πλατεία Αττικής, όπου σύμφωνα με τον Νικήτα Κανάκη των «Γιατρών του Κόσμου», πέντε μαυροφορεμένοι άνδρες τον πλησίασαν, τον ρώτησαν από πού είναι και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν άγρια. Συμπατριώτες του τον μετέφεραν, σύμφωνα με το nocomments, στα ιατρεία των «Γιατρών του Κόσμου» στην πλατεία Κουμουνδούρου, προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα σε Οικονομική Θεωρία, Υπολογιστές, Βιολογική Γεωργία

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Δείτε τα σημερινά θέματα για τα μαθήματα ειδικότητας των υποψηφίων των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Καταγγέλω ;υτο το κρατος που σωπαινει ένοχα μπροστα στην εγκληματική δράση της Χρυσης Αυγής. Ειμαστε όλοι συννενοχοι σε αυτο το εγκλημα που συμβαίνει γιατι σιωπουμε και το ανεχόμαστε. Εδω και τώρα κλεισιμο των γραφίων της Χρυσης Αυγης πανελλαδικα αρχίζοντας απο την πλ. Αττικης.
Έρμοι Σύριοι. Φεύγετε να γλιτώσετε από ένα εμφύλιο deathmatch μεταξύ χασάπηδων, και πέφτετε στα φασιστικά αποβράσματα της μικρής Ελλάδας.Δεν είναι μόνο στο δρόμο οι φασίστες, αλλά και μέσα στο ίδιο το κράτος. Χθες μας επισκέφτηκε η ευρωπαία επίτροπος Μάλστρομ η οποία στη συνέντευξη τύπου με τον καραφλό Δένδια, είπε ότι είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ που έχουμε σχεδόν 0% ποσοστό αποδοχής στα αιτήματα ασύλου από Συρία.Ήρθαν 8000 άνθρωποι, δώσαμε άσυλο σε δύο. Στις άλλες χώρες της ΕΕ το ποσοστό αποδοχής αιτημάτων είναι σχεδόν 100%. Για όποιον ενδιαφέρεται: http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=363563