Επέστρεψε στον Κορυδαλλό μετά το νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη

Επέστρεψε στον Κορυδαλλό μετά το νοσοκομείο η Βίκυ Σταμάτη Facebook Twitter
2

Στον Κορυδαλλό επέστρεψε η Βίκυ Σταμάτη μετά την εισαγωγή της στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» για να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της Αλέξης Κούγιας δήλωσε ότι η πελάτισσα του είχε υποβάλει αίτημα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων να μεταφερθεί του στο νοσοκομείο για εξετάσεις , για αυτό και δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η εντολέας του αντιμετωπίζει «πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο συνεργάζονται τα νοσοκομεία «Γεώργιος Γεννηματάς» και «Μεταξά».

Ο κ. Κούγιας, τονίζει ότι «για το πρόβλημα της κ. Τσοχατζοπούλου υπάρχουν όλες οι απαιτούμενες ιατρικές βεβαιώσεις» και πως «χρήζει θεραπευτικής αντιμετώπισης».

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα ακαθάριστα οικόπεδα, πυροπροστασία για τα ακίνητα: Ξαφνικός φόρος 500 ευρώ

Ελλάδα / Ξαφνική δαπάνη μέχρι 500 ευρώ και αλαλούμ από την μελέτη πυροπροστασίας για τα ακίνητα κοντά σε δάσος

Μεθόδους... γεωδαισίας για να δουν αν τα σπίτια τους απέχουν 300 μέτρα από το δάσος αναζητούν χιλιάδες πολίτες - «Θα είμαστε ελαστικοί», έχει διαμηνύσει ο υπουργός Περιβάλλοντος - Οι διευκρινίσεις του αρμόδιου γενικού γραμματέα Ευθύμιου Μπακογιάννη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι αν την αφηναν ελευθερη, την επομενη κιολας μερα θα χε ξεχυθει στα σπα και στα ψωνια...Καταθλιψη εχει που δε περναει καλα, κ που της χαλασαν τα σχεδια.Ξερετε ποσοι εκει μεσα εχουν καταθλιψη που μπορει οντως να μην φταινε? Ασε με τωρα που θα λυπηθω και το Βικακι...