«Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησε ο Γερμενής»

«Ούτε συγγνώμη δεν ζήτησε ο Γερμενής» Facebook Twitter
9

Στο Έθνος της Κυριακής μίλησε ο πατέρας του 12χρονου κοριτσιού το οποίο δέχτηκε το χτύπημα του Γερμενή, την ώρα που αυτός προσπαθούσε να επιτεθεί στο δήμαρχο Αθηναίων. Ο 50χρονος πολίτης, τα στοιχεία του οποίου είναι στη διάθεση της εφημερίδας, είχε πάει με τα τέσσερα παιδιά του στο Κέντρο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων, για την πασχαλινή εκδήλωση. Όπως λέει ο 50χρονος: "Η Μαρία και ο μικρός μου γιος σοκαρίστηκαν. Δε θα ήθελα κανείς να βρεθεί στη δική μου θέση. Την ώρα που η Μαρία βρισκόταν κοντά στο δήμαρχο και είχε μαζί της το 2χρονο αδερφάκι της, μπήκε στην αίθουσα το συγκεκριμένο άτομο και άρχισε να βρίζει. Τότε η μικρή μας δέχτηκε το χτύπημα. Η γυναίκα μου κι εγώ την ακούσαμε να φωνάζει ότι τη χτύπησαν στο μάτι. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί και είδα τη μικρή να κλαίει".

Σημειώνει δε, ότι ο Γερμενής δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη αλλά όταν ο πατέρας, του ζήτησε το λόγο εκείνος είπε ότι δεν την χτύπησε.

"Δε μπορώ να διανοηθώ ότι κανείς έχει σκοπό να επιτεθεί σε παιδί" λέει ο 50χρονος που πιστεύει ότι η κόρη του βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η μικρή δέχτηκε το χτύπημα  λίγο στο μάτι και σύμφωνα με τον πατέρα της δεν είναι σοβαρό. Ο 50χρονος είπε ότι θεωρεί το περιστατικό λήξαν και δήλωσε πως δε ζητάει τίποτα παραπάνω.

"Κανένας πατέρας να μη βρεθεί στη θέση που βρέθηκα εγώ, κανένα παιδί να μην υποστεί τη βία από κανέναν" λέει στην εφημερίδα, τονίζοντας ότι δεν θα ξαναπάει σε καμία γιορτή.

Ελλάδα
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
αντι να του ορμήξει και να τον σαπίσει αφού άπλωσε χέρι στην κόρη του κάθεται και μυξοκλαίει λέγοντας ότι "δεν θα ξαναπάει σε γιορτή" Σε λίγο θα τον ψηφίσει κιόλας...