Έγινε μόνιμος στα... 79 του

Έγινε μόνιμος στα... 79 του Facebook Twitter
5

Μόνιμος στο Δημόσιο στα 79 του χρόνια έγινε συμβασιούχος ο οποίος προσελήφθη το 2004 στον Δήμο Αθηναίων ως συμβασιούχος και τώρα με δικαστική απόφαση έγινε υπάλληλος αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο εν λόγω άνδρας διορίστηκε, στη Διεύθυνση Αλλοδαπών το. Ασήμαντη λεπτομέρεια το γεγονός ότι όταν διορίστηκε είχε ήδη υπερβεί το ανώτατο όριο ηλικίας για διορισμό στο Δημόσιο.  

Από τότε και μέχρι το 2010 έκανε διαδοχικές συμβάσεις έργου ενώ κέρδισε μαζί με άλλους συμβασιούχους αγωγή που υπέβαλαν τον Αύγουστο του 2010 ζητώντας τη μετατροπή των συμβάσεών σε αορίστου.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τριάμισι χρόνια μετά την κατάθεση της αγωγής και αφού είχαν χάσει προσωρινές διαταγές και ασφαλιστικά μέτρα, τους κάνει αορίστου χρόνου και μάλιστα τους επιδικάζει μισθούς υπερημερίας από το 2010 έως σήμερα.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ευτυχώς που η δικαιοσύνη είναι ένας από τους πυλώνες που στηρίζουν την Ελλαδάρα μας. Μιλάμε για απόφαση που δείχνει ότι και οι δικαστές μας είναι πολύ υψηλού επιπέδου.